marți, 12 ianuarie 2010

Desecretizează-l, Pulimea Ta!

Acum, că Fecioara din Pleşcoi a dat din casă: "Marie Jean Ion ştia că urma să fie răpită în Irak", a venit vremea ca dosarul acestei afaceri sulfuroase să fie desecretizat. Degeaba o dă acum la întors Udrea, cum că ceea a spus aseară la Televiziunea Poporului era o părere personală. A vorbit gura fără ea, cum încearcă să ne convingă acum? Evident, nu. Era şefa Cancelariei prezidenţiale, pe vremea celebrei "celule de criză" de la Cotroceni. Ascundea cineva ceva de ea?
Se pregăteşte o nouă operaţie de manipulare. Anume pulimea trebuie să aibă lipită pe creier o singură versiune despre ceea ce s-a întâmplat cu "răpirea din Irak." Există două motive pentru asta: fie un personaj din cercul celor care ştiu ce a fost cu adevărat în 2005 urmează să dezvăluie ceva care contrazice punctul de vedere al Marelui Cârmaci în legătură cu afacerea, poate şi mai grav, chiar despre implicarea lui în afacere, fie Hayssam a lăsat în urmă anumite documente, care sunt poliţa lui de asigurare, şi pentru a nu fi extrădat foloseşte o parte dintre ele, prin intermediari, iar documentele duc tot la Marele Cârmaci.
Indiferent de motivul ieşirii de aseară a Elenei Udrea, dosarul trebuie desecretizat. Şi acest lucru trebuie să se facă la cererea expresă a Parlamentului. Pentru că Pulimea Sa nu are intenţia să se ţină de cuvânt, şi să-l desecretizeze el, aşa cum promitea în campania electorală. Altminteri episodul de aseară nu este decât un act din marele Carnaval Naţional.

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...