miercuri, 13 ianuarie 2010

Ministerul Finanţelor Comice

Andrei Gheorghe, şeful Comunicării publice la Ministerul Finanţelor. Sună ca dracu', dar asta e! Dar în momentul în care Pleziristul şi Epicureanu şi-a luat un alt consilier lunatic, Dan Bittman, deja lucrurile ies din anecdotic şi intră în paranormal. Pentru că, să mă ierte Cel de Sus, ce pizda mă-sii se petrece cu ţara asta de nebuni: s-au terminat profesioniiştii cu experienţă în PR şi finanţe publice, de-şi ia Vlădescu doi consilieri din show business?
Comicăria e totală: Bittman a fost numit consilier de feedback! Tot ce pot spera este că musiu Bittman ştie să înjure şi are o experienţă vastă în domeniu, pentru că la câte înjurături o să-şi ia Vlădescu, nevoia de feedback va cere o extindere masivă a repertoriului!
Cert este că dacă nu vom avea bani, iar MF va pune belitorul cel mare pe contribuabili, măcar ne vom râde cu Vlădescu şi "consilierii" lui.
Ce dovadă mai bună că statul român a ajuns bătaia de joc a unor imbecili, decât aceste numiri? Sau decât candidaturi precum cele ale Elenei Băsescu şi ale lui Honorius Prigoană? Apropo de asta: deputata PC Daniela Popa lasă şi ea deputăţia pentru o funcţie în Comisia de Supraveghere a Asigurărilor. Din câte ştiu, are colegiu în sectorul lui Piedone. Punem pariu că PDL vine cu Bahmuţeanca? Şi uite aşa ne modernizăm, mama ei de modernizare!

Un comentariu:

ama spunea...

E de rîs, dar mai mult de plîns....

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...