duminică, 17 ianuarie 2010

O mare pierdere pentru tocşoaie

Bine, se pare că Honorius şi-a luat-o rău în barbă. Chestia asta mă face să fiu aproape trist. Românii meritau să fie umiliţi până la capăt, după ce traian băsescu a "câştigat" al doilea mandat. Ce s-o fi întâmplat? N-a mai funcţionat "flacăra mov"? Nici bombardamentul cu ulei, orez şi geci portocalii? Nu mai sunt la modă manelele? Nu se mai uită lumea la Taraf Tv?
Nu e cazul să dăm acestei înfrângeri a PDL mai multă importanţă decât are. Adică ceva cu puţin peste zero. Era evident că Honorius, paraşutat în fieful unui nene portocaliu care se şi vedea în Parlament, nu va mobiliza prea mulţi de-ai lui la vot. Pe de altă parte să nu trecem cu vederea nici faptul că absenţa unui candidat din partea PSD a fost net în favoarea lui Stroe.
Parlamentul a câştigat un deputat cu experienţă, Bamboo n-a pierdut un client fidel, în schimb viaţa în tocşoaie e mai tristă fără Honorius. Şi dacă nici la tocşoaie nu mai avem de cine râde, dacă nu se mai bagă prospătură, cum dracu trecem noi de criza asta?

Un comentariu:

Anonim spunea...

Nu suspinati, n-am scapat de el, pentru vreo 40-50 de ani:(

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...