joi, 14 ianuarie 2010

Parlamentari cu munca la domiciliu

Îngerul exterminator al Parlamentului
Am o propunere, pentru că tot îl fute grija pe cretinul ăla de Prigoană senior de banii cheltuiţi cu întreţinerea sediului Parlamentului. În loc să dăm alţi bani pentru amenajarea unui nou sediu al Parlamentului în localul Bibliotecii Naţionale, mai bine facem parlamentari cu munca la domiciliu. În epoca Internetului şi a comunicaţiilor mobile, a e-mailului şi a video-conferinţei, de ce ar mai avea parlamentarii nevoie de un sediu? Le dăm un laptop şi o parolă, şi gata: lucrează şi votează la domiciliu. Ce nevoie mai au de consilieri? Nu s-au inventat gugălitul şi wikipeditul? Păi, dacă e să facem economii, să mergem până la capăt, fără compromisuri!
Asta e, prieteni! Vom avea curând cel mai mare mall din Europa! Şi aşa templul democraţiei se va transforma în templul consumerismului. Ce nevoie avem de Parlamement? Ce nevoie avem de democraţie? Au de unde să-şi cumpere tutele Vuitoane? Dacă da, nu ne mai trebuie nimic!
PS: dacă mai aveaţi îndoileli în legătură cu faptul că suntem o ţară de căcat, citiţi comentariile de la articolul publicat de HotNews pe această temă. Ăi de comentează sunt, se presupune, oameni cu carte, şcoliţi în democraţie. Dacă în ăştia stă viitorul României, mai bine săpunul şi frânghia! Sau valea, băieţi, într-o ţară cu oameni zdraveni la cap! Oricum noi nu ne mai facem bine!

3 comentarii:

Karakas spunea...

EXACT! Toate lumea: work from home! :)) LOL

Vreti sedinte? Avem Skype conference call.

Matilda spunea...

Ministrul Vlădescu a declarat nonşalant că nici nu ştie să deschidă calculatorul. Aşadar, să nu trimiteţi şi guvernul acasă, că ne-am ars ! Cine ne mai "pune" nouă impozite, taxe şi alte dări ?

Anonim spunea...

Stiu din surse sigure ca Prigoana a facut ceva asemanator si cu sediul firmei lui. Si-a mutat angajatii in niste darapanaturi pline si sobolani si gandaci ca sa isi faca fostul sediu hotel de 7 stele. :)

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...