vineri, 26 februarie 2010

Iar sunt prost!

Iar sunt prost! Marian Sârbu demisionează din PSD: printre motive evocă şi faptul că PSD se ia în serios şi acţionează ca un partid de opoziţie, intenţionând să introducă moţiuni simple împotriva guvernului.
Oameni buni! Ipocrizia nu are limite în ţara asta, cum nici nesimţirea nu are limite. Marian Sârbu a fost ministru al muncii. Dacă îl futea grija de ăia pe care îi plângea azi şi despre care spunea că nu sunt reprezentaţi de PSD, făcea un oarece acolo, să le rezolve problemele. Dar dacă Legea salarizării unice şi Legea pensiilor arată cum arată, acest lucru i se datorează, că el a fost principalul iniţiator al celor două legi, cât era ministru.
De fapt, demisia asta e o poliţă de asigurare. Individul este cercetat de ANI, pentru nişte daraveli legate de declaraţia de avere, de un divorţ fictiv, şi dracu ştie ce bube în cap o mai avea.
Are dreptate Crin Antonescu: facem vedete din nişte oameni lipsiţi de demnitate şi de verticalitate. Din oameni care mimează principialitatea, şi practică oportunismul cel mai ordinar. A se scuti!
Iar dacă Pulea Vodă are impresia că Generalul Izmenelor Prezidenţiale va suci minţile românilor cu un nou partid de stânga, îi dau un sfat: Pulimea Ta, treci pe apă plată, cu lămâie! Vindecă de iluzii şi taie greaţa!

3 comentarii:

Stefan A. spunea...

Doua articole in care sustineti ca sinteti prost !
Incep sa ma preocup ! :)
Mareata gindire din inaltele niveluri politice , nu este pe intelesul multimii !
Poate nici ei politicii nu reusesc sa inteleaga anumite decizii !

Iulian spunea...

Marele Jupan stie ca partidul "generalilor" nu va avea succes, dar nu acesta este obiectivul.
Daca cipeste cateva puncte procentuale de la PSD, atunci e un succes. Prin plecarea de oameni, partidul este subrezit, decredibilizat.
Iar daca se trece la un sistem electoral majoritar, un astfel de partid chiar va lovi greu PSD la capitolul parlamentari.

Fluieratorul spunea...

PSD nu merita atentie. In afara de Ion Iliescu nimeni nu reprezinta nimic decit pe sine. Nu ca ar fi reprezentat I.I. altceva din stinga decit activismul, dar alde Mitrea, Mazare, Sirbu, Geoana, Oprisan, etc., etc., credeti ca sint altceva decit niste oportunisti? Partidele din Romania sint colectii de oportuunisti, poporul este prost (stupid people) si intelectualii ori sta la obroc, ori e javre, si de-aia mer'em la vale cu jet. Asta-i.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...