joi, 25 februarie 2010

O întrebare

Recunosc, şi nu e prima oară când spun asta: sunt cam prost. De asta vă întreb: voi aţi înţeles ceva de la Cristian Diaconescu? Că eu, oricât m-am străduit, n-am reuşit! Cine, de ce şi cu ce l-a şantajat? De ce a plecat din PSD? Şi de ce e aşa penibil?

5 comentarii:

Gabi spunea...

Poate pentru ca, pentru prima oara, il vedeti pe el si nu imaginea care i-a fost construita mediatic?!
Partea pozitiva este ca ni se poate intampla si invers...

Lilick Auftakt spunea...

De-amorul artei! :))


... si felicitari pentru premiul la "Blog de blog"

Fluieratorul spunea...

Nu l-a santajat nimeni, pentru ca n-aveau cum sa-l santajeze cu questiii cunoscute de toata lumea. Cel putin astea care s-au vehiculat, intilnirile cu afaceristul, serviciile si duduia, sint cu repetir. Poate ca l-au santajat si cu altele, o fi stiind onorabila Floriana Jucan mai multe (ca fiind ea apropiata si a afaceristului si a serviciilor), ca eu nu stiu. Cred ca omul a vrut o schimbare cind a vazut ca in timpul congresului PSD n-a avut relevanta decit cotzaiala. Sau si-a dat seama dupa oarece meditatie ca PSD-ul cu Ponta in frunte e doomed, si a gasit un motiv si un moment s-o taie de pe corabia care se scufunda. Si pare penibil pentru ca e prima data cind in public se reprezinta pe sine si nu joaca rolul impus de vreo functie. La capitolul penibil, pina sa-l ajunga pe Geoana mai are. PSD-ul este de fapt o colectie impresionanta de penibili.

samnantha spunea...

:) aveti dreptate, este chiar personificarea penibilului, desi surpriza nu este mare; cine l-a urmarit cu atentie nu a uitat cum a mai vrut sa plece o data, cind era nevasta-sa cercetatata si PSD-ul nu lua atitudine :).
O, tempora, o mores!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Fripturist ordinar cu bube in cap!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...