luni, 19 aprilie 2010

În ce mai investesc nemţii?

Păi, în ce, dacă nu în anticomunismul autentic al lui Marius Oprea. Aferim! E bine! Dar poate era mai bine să investească în democratizarea României, nu doar în isteriile unui paranoic. Dar ce ştiu eu? Poate aşa mai uită lumea de Holocaust?

3 comentarii:

Karakas spunea...

Cind oare o sa investeasca cineva si intr-un proiect care sa investigheze cite victime a produs capitalismul?

Karakas spunea...

Ideea e ca degeaba ne ocupam de trecut daca nu stim sa invatam din el. Pierdem atita timp si resurse, ca sa ce? Ca sa retraim Epoca de Aur varianta Basescu?! Voi ati auzit ce a declarat Berceanu? Ca nu o sa inaugureze nici un km de autostrada in 2010! Si ca Basescu "da la oase, asa, da greu". Un guvern mai incopetent ca asta nu cred ca a avut Romania (ba da, pe acelasi de citeva ori). Pina una alta mii de medici parasesc Romania, iar tara e in rahat. Iar niste timpitzei tin agenda cu anti-comunismul, ca sa mai curga niste EURoi in niste buzunare, si culmea, le iese! Pentru ca in urmatorii ani nu se va face nimic pentru populatie si e nevoie de circ continuu.

Nu stiu daca a mai fost atita deznadejde in tara de la 89 incoace...

Karakas spunea...

Nu stiu daca ati citit ultimul articol al lui Krugman, in IHT, despre praduirea financiara, ca in codru, de catre Goldman Sachs si alte banci:

http://www.nytimes.com/2010/04/19/opinion/19krugman.html?hp

Asta este "modelul capitalist" la care aspira Romania lui Basescu. Furt, minciuna, mizerie la scara planetara. Multumim Uncle Sam! Multumim Basescule ca ne-mpingi strategic in bratele unui sistem fariseic!

Fiecare imperiu care ne cucereste, ne-aduce aminte cit de mici si neputinciosi suntem. Si cit de usor se gasesc Imparati care sa ne vinda pe nimic. Incep sa il inteleg pe Ceausescu...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...