marți, 11 mai 2010

De asta-mi era frică!

Pulimea Sa ne anunţă că-şi anulează toate angajamentele externe în viitoarele trei luni(care angajamente, că e mai rău ca Ceauşescu în ultimii ani de domnie!), pentru a se ocupa personal de implementarea măsurilor "anti-criză". Ei bine, de asta-mi era frică! Pentru că, aşa cum îl ştim, va reuşi să se certe cu toată lumea, să şi-i pună în cap pe toţi. Şi în loc de consens, vom avea conflicte cu nemiluita.
Aşa că mai bine îl schimbă iute pe Clitorisul Politicii Româneşti şi apoi se duce să dea la peşti undeva, cât mai departe de Românica. Şi s-ar putea să aibă surpriza ca, la întoarcere, să găsească o ţară ceva mai liniştită şi o economie ceva mai înfloritoare. Plătim noi concediul!
PS: iar ies din negura uitării doi foşti aproape premieri, Livache şi Croitoru. Şi vorba Ancăi Florea, cu ăştia doi vom răsufla uşuraţi că-l avem premier pe Clitoris!
PPS: văd că o ţine langa cu "38% din cheltuielile bugetare sunt cu asiatenţa socială". Să-i spună cineva prostului că banii ăia nu sunt ai lui, să-i dea Fecioarei din Pleşcoi, să-şi ia chiloţi de fiţe cu ei. Pentru cei mai mulţi bani, statul este doar un administrator, adesea prost. Este ca şi când fiecare dintre noi îşi cumpără o poliţă de asigurare pentru sănătate, şi o pensie. Cu alte cuvinte, nu poate să-i ia el şi să facă altceva cu ei. Şi, îi place sau nu, NOI decidem ce se face cu banii ăia, nu el, nu FMI. Ei n-au NICIUN drept asupra lor. Dacă noi decidem că pentru viitorul acestei ţări este important să avem o creştere demografică, atunci cumpărăm pamperşi. PUNCT! Mă doare în cot de ideologia "statului minimal". S-o facă pe banii cui vrea el. Nu pe banii contribuabililor.
Nu de altceva, dar văd aşa un elan voluntarist la oranjgutani când e vorba de banii altora, ceva de speriat!

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...