marți, 11 mai 2010

Dus cu sorcova!

Halucinantă intervenţia televizată a lui băsescu, de acum câteva minuute! Hotărât lucru, omul ăsta este nebun! Nebun de-a binelea! Un om care a ajuns să se rupă de realitate. Definitiv! Nu mai avem nicio salvare!
Nu recunoaşte nimic, nu-şi asumă nimic, toţi sunt de vină! Să-i faci pe toţi cei care nu sunt de acord cu punctul lui de vedere diletanţi, să recurgi la trucuri ieftine, să acuzi permanent presa, e dileală curată!
Cred că-mi pierd timpul comentând elucubraţiile unei minţi dusă cu sorcova!

11 comentarii:

Pintea Haiducul spunea...

Batranii nostri aveau un proverb, Domnule Costel: "Cand Dumnezeu vrea sa piarda pe cineva, intai ii ia mintile!"

A fost valabil in cazul lui Ceausescu, e valabil in cazul lui basescu... :)

Karakas spunea...

Da, el e Salvatorul! El e Unicul si Cel mai Bun! Nu exista alte solutii, decit ale Lui! Cuvintele Lui sunt Magice!

Daca citesti bine, a spus multe timpenii, ca aia cu statul mic cit un pitic (statul la inaltimea lui Boc). Ce dracu ne mai trebuie Guvern, ministri, secretari de stat, afara cu totii!

Eu de mult am spus ca e dilit rau, dus cu pluta...

Fluieratorul spunea...

Asadar, in zilele astea mandea da pe goarna, unii freaca tastatura (si eu printre ei) si altii vorbesc fara cap si coada pe sticla, si nimeni nu ataca de fapt baza teoriei fundamentului, din pricina de lipsa de date concrete (cazul meu si al multora ca mine) sau de teama ca felia de "parandarat" se duce naibii (multi dintre sindicalisti, politicieni, jurnalisti, personaje publice, societate civila, etc., etc). Solutii n-are nimeni. Jalnic spectacol.

Anonim spunea...

La momentul 4:25 (4 minute si 25 de secunde) din inregistrarea de pe antena3.ro, tovarasul presedinte vorbeste despre "reducerea cu 20 % a salariilor bugetarilor". Link-ul aici: http://www.antena3.ro/stiri/politica/traian-basescu-sustine-o-declaratie-de-presa-la-ora-1900_98974.html
Rusine, rusine, Dinu Patriciu ! :)

Anonim spunea...

n-am facut eu, nu ma bag, nu ma amestec, v-am spus io ca astia este rai, ati vazut ca nu se putea cu atatea pensii si salarii, ati vazut? v-am avertizat!

parca incepe sa sune a moara stricata. nu stie decat una si buna: IO-gigea, restu'-caca; IO-zeus, restu'-viermi.

Karakas spunea...

Pe cine a tradat Tudoran? Fara sa stiu detaliile, mie mi se pare textul pura politie, pardon, militie politica...

Constantin Gheorghe spunea...

Este o poveste veche, Karakas. Dorin Tudoran protestase, nu cunosc toate detaliile. Probabil vechea poveste, nu-i dădeau paşaport, nu-i publicau ceva, dracu mai ştie, oricum erau idioţi. Ăia i-ai tras-o la gioale, drept pentru care Tudoran a cerut să plece definitiv din ţară. Probabil că la cererea asta se raportează băieţii ca la o trădare. Era obiceiul să li se frece ridichea în faţa colectivului. Tudoran le-a spus pas.
Oricum ce vezi scris acolo e teatru pentru proşti. Dar spune ceva despre felul în care sunt folosite arhivele Securităţii.

Desmond spunea...

@off topic
"Expresie a democratismului profund al orînduirii noastre democrat-populare, textul proiectului de Constituţie a fost supus dezbaterii publice, în cadrul a numeroase mitinguri şi întruniri, la care au participat peste 10.000.000 de cetăţeni. Prin amploarea sa, dezbaterea proiectului de Constituţie s-a transformat într-un adevărat referendum popular, consfinţind marile drepturi şi libertăţi şi rolul PMR ca forţă conducătoare, atît a organizaţiilor celor care muncesc cît şi a organelor şi instituţiilor de stat"

Deci base: 1)te caci in ea de constituţie revizuită daca nu stabileşti, în preambul, rolul conducator al pdl şi 2) până şi comuniştii din PMR cotau referendumul la 10.000.000 de cetăţeni.

Constantin Gheorghe spunea...

Desmond, mulţumesc! Mă culc bine dispus!

pacos spunea...

Rezumand: suntem, cu exceptia oranjgutanilor care ne conduc si a fanaticilor care inca-i urmeaza, o tara de veseli. Ca asa a zis.
Tristii, adica ei, ne cer sa fim solidari: ori devenim toti oranjgutani, ca si asa ne-a spus ca cine nu e de acord cu "masurle" e dusmanul poporului, ori Pulimea Sa & comp. s-au hotarat sa termine cu ciordeala si sa traiasca din cei 600 lei minim pe economie.

Intrebare: cam cat o fi consumat azi?

Constantin Gheorghe spunea...

Dracu' ştie? Şi la ce ne-ar mai folosi să ştim? Mult, probabil...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...