duminică, 25 iulie 2010

Or mai fi mulţi proşti?



Or mai fi mulţi proşti, dispuşi să pună botul la populismele Fecioarei din Pleşcoi? Care iar a pus mâna pe uneltele cameristei şi s-a apucat să trebăluiască prin sediul organizaţiei de Bucureşti a PDL. Evident, cu toate televiziunile lipite de curul ei, că fără ele ce rost ar avea efortul? Aşa că declaraţia ei, cum că nu mai pune mâna pe mop, orice ar fi, e încă o minciună pioasă. Femeia asta va pune mâna pe ORICE şi va face ORICE poate s-o ajute să-şi satisfacă ambiţiile.

Şi orice înseamnă şi un pupic duios pe bucile Pulimii Sale, cu care, nu-i aşa, sunt datori toţi urmaşii lui traian: "Este o mare onoare şi o mare responsabilitate pentru că PDL Bucureşti este cea mai mare organizaţie a PDL, nu numai că este cea mai mare, dar este o organizaţie care a dat de trei ori primarul general al Capitalei şi de două ori preşedintele României. Această istorie a organizaţiei ne obligă pe toţi cei de aici la performanţă şi cred că este important să se ştie că personal nu am venit la organizaţia PDL Bucureşti pentru a candida la Primăria Capitalei. Misiunea mea este să recâştigăm împreună încrederea bucureştenilor şi să facem în aşa fel încât bucureştenii să devină din nou implicaţi în rezolvarea problemelor pe care le avem cu toţii în acest oraş care creşte de la o zi la alta aşa cum se întâmpla pe vremea lui Traian Băsescu...Cu timpul în ultimii ani am renunţat la modelul Traian Băsescu şi cred că este momentul ca PDL Bucureşti să se reîntoarcă la bucureşteni, să facem politica Bucureştiului împreună cu ei."

O, da, Nuţico! Dacă ne lipseşte ceva, nouă, bucureştenilor, apoi acel ceva este traian băsescu la Primărie! Cum creşteau ele, bordurile, cum li se umflau buzele ciuhabilor, nu pentru că se aplica legea şi erau obligaţi să intre în legalitate, ci pentru că le dădea un cap în gură Iubitul Conducător. Dar cel mai mult îi simt lipsa maidanezii, care se vor mănuşi, nu-i aşa? 


Ce politică a făcut băsescu împreună cu bucureştenii? El, marele maestru al referendumurilor, a convocat la consultări bucureştenii măcar o SINGURĂ dată pe probleme de interes general? De exemplu când a promovat proiectul pasajului ăla de la Basarab, care a ajuns acum să coste 320 de milioane de euro. 160 de milioane kilometrul. Sau gâlmele alea de lângă molurile lui Puiu Popoviciu, că şi alea sunt tot opera lui.

Miza Bucureştilor este bugetul oraşului, şi vă daţi seama că dacă 36% din PIB se fac aici, şi bugetul este pe măsură. De ce credeţi că se vrea desfiinţarea consiliilor de sector şi alegerea primarilor sectoarelor din rândul consilierilor generali? De ce vrea PDL câştigarea alegerilor în Bucureşti? Pentru că ne iubesc de nu mai pot? Păi, şi acum au majoritate în Consiliul General şi fac ce vrea muşchii lor! Vă daţi seama ce ar fi dacă ar reuşi să facă ce-şi propun? Şi dacă mai aprobă şi proiectul Marelui Bucureşti, cunosc eu vreo câţiva care vor deveni miliardari în euro peste noapte!

Aşadar câţi proşti vor mai pune botul la vrăjeala portocalie?

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...