miercuri, 13 octombrie 2010

Fără precedent!



Mi se pare mie, sau suntem în pragul unei revolte generalizate a bugetarilor? Când nu ai pic de demnitate, te cheamă boc şi aplici ca tâmpitul tot ce-i trece prin minte Pulimii Sale, ce alt rezultat poţi obţine, decât disoluţia autorităţii şi prăbuşirea încrederii în politică, în democraţie, în valori morale?

traian băsescu a făcut mai mult rău, în doar şase ani,  decât au făcut, în decursul istoriei noastre moderne, toţi ceilalţi şefi de stat. Sigur, el n-a înfiinţat lagăre, precum Carol al II lea, Antonescu şi Gheorghiu Dej. Dar se foloseşte de stat pentru a-şi distruge adversarii politici. N-a folosit asasinatul politic, dar şi linşajul mediatic este o formă de asasinat, în lumea noastră. Într-un fel sau altul, înaintaşii lui au greşit, dar au servit statul român. El greşeşte, aducând imense deservicii statului. Niciodată  statul român nu a fost mai aproape de prăbuşire ca acum. Nici pe vremea Dictatului de la Viena şi a Pactului Ribbentropp-Molotov. Atunci duşmanii erau exteriori, iar existenţa lor a întărit solidaritatea în interior. Acum duşmanul statului nu este doar unul intern, ci, fapt fără precedent, este ÎN FRUNTEA STATULUI. Meditaţi la asta!

PS: au intrat în horă şi angajaţi de la Ministerul Muncii. De urmărit!  

4 comentarii:

cristi spunea...

Începând cu 2010 regimul lui Bălălău a început să fie de-a dreptul grotesc. Prezidementul aruncă câte o vorbă şi reptilele din guvern sar să o pună în practică indiferent de consecinţe. Ce îşi imaginau ei, că poţi să tai veniturile unui om cu 70% şi ăla n-o să se revolte?

Niels Schmecker spunea...

Eu as zice ca suntem in pragul unei legi martiale, mai mult sau mai putin informale, pentru cat mai multi "vinovati" romani:

http://www.adevarul.ro/interviurile_2_plus_1/Daniel_Daianu-E_nevoie_de_lege_martiala_impotriva_evaziunii_0_287971548.html

E posibil sa ajungem sa cantam foarte multi un vechi si mereu tanar refren:

“Cine bate noaptea la fereastra ta?! E securitatea nutzionala/ anticoruptia/ fiscalitatea, nu te speria!” Dupa caz... Pentru ca ni se pare depasita de realitate nu numai Constitutia Romaniei, ci pana si Declaraţia Universală a Drepturilor Omului... In vreme de razboi, functioneaza doar prezumptia de vinovatie.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

"Saracii" de ei! Nevoiti sa traiasca "numai" din spaga!

cristi spunea...

@Ruxandra-Georgeta Lungu: da, vor fi nevoiţi să trăiască numai din şpagă. Mai mult, cei mai cinstiţi dintre ei vor fi obligaţi acum să ia şpagă chiar dacă le repugnă. Nu mai au încotro!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...