joi, 28 octombrie 2010

Punga de prostie



Nu ştiu pentru cine joacă Alin Teodorescu, şi nici nu mă interesează. Nu am cum verifica spusele lui, deci asta e, iau de bune ce spune musiu. Aşadar, omul nostru ne demonstrează, cu cifre în mână, că românii sunt o adunătură de imbecili, care ar vota majoritar pentru PDL şi după tot ce-au păţit cu tembelii portocalii la guvernare:

"Intenţia de vot alegeri parlamentare, măsurată în septembrie 2010 (sondaj IMAS)
* PSD – 30,3%
* PNL - 23,9%
* Partidul Poporului – 17,3%
* PDL – 13,8%
* PRM – 5,1%
* PNG - 1,5%


Dacă se fac alegeri acum, PDL creşte la peste 30%. Fenomenul se numeşte spirala tăcerii: atunci când te afli în poziţia de a susţine un lucru care nu este pe placul publicului te duci într-o pungă. Oamenii nu pleacă la un alt partid ci doar se retrag într-o pungă. Partidul Poporului, al lui Dan Diaconescu, este punga PD-ului, aşa cum au fost şi alte partide mici în trecut pentru PSD de exemplu. Partidul Poporului este punga în care s-au dus PDL-iştii supăraţi."


Cum spuneam, îl cred pe cuvânt. Dar cred că proştii îşi merită soarta. Aşa că n-au decât să voteze în continuare cu oranjgutanii. Dacă asta le place, asta fac. În rest, să trăiţi bine!

2 comentarii:

Dan Selaru spunea...

E intoxicare, ala n-are nici 3 procente.

Anonim spunea...

Parerea mea: sondajul este doar un avertisment util adresat fraierilor care se refugiaza in partidul poporului crezand ca este altceva: aveti grija, este doar o debara a pdl-ului!

casandra

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...