marți, 12 octombrie 2010

Să râdem cu Fecioara din Pleşcoi



Nu ştiu dacă este vorba de cinism sau de prostie, sau doar de prostie cinică, dar spusele Fecioarei din Pleşcoi au uneori şi un haz nebun. ca de par examplu astea: "Personal, mi-aş dori ca efectele pozitive ale măsurilor pe care le luăm astăzi - care sunt greu de văzut azi, pentru că atunci când îţi scade salariul, cand îţi pierzi locul de muncă, e greu să vezi pe loc că măsurile astea vor avea un rezultat pozitiv. Dar eu sper şi-mi doresc ca aceste măsuri să-şi arate efectele pozitive în 2011-2012 şi să nu fie nevoie să facem o altă alianţă cu PNL. Dar asta este o speranţă extrem, extrem de optimistă."

Aşadar, pasărea Mihai Viteazu! E bine, e foarte bine! Ce proşti, românii ăştia! Şi ce orbi! Să nu vadă ei că tot ce face guvernul boc este numai şi numai pentru binele lor?! "Bă, boilor, nu ne meritaţi! Voi sunteţi urmaşii lui traian? Ai lui traian băsescu? Nu vă duce mintea să trăiţi şi voi, ca el, din vânzări anterioare? Atunci muriţi, viermilor! Şi nu uitaţi să ne votaţi în 2012! Hai pa, că mi-a sosit elicopterul!" Aşa? Păi aşa, vezi bine!

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...