miercuri, 20 octombrie 2010

Treisprezece noi motive pentru care Andreea Vass este o proastă




Andreea Vass publică astăzi treisprezece motive pentru care emil boc trebuie să rămână premier. Le citiţi voi aici. Ele sunt tot atâtea motive care mă fac să afirm că madam Vass este o proastă. Ia luaţi de asta, aşa, de încălzire:

"In calitate de premier, Emil Boc si-a asumat reforme radicale, dupa ani intregi de inactiune, de coruptie, de excese, de dezechilibre macroeconomice severe, de probleme structurale amanate si in continua agravare, de politici economice neadecvate, de politici sociale nesustenabile financiar si de privatizari incheiate in defavoarea statului si a romanilor. Emil Boc a oprit fraudele majore prin privatizari. A introdus legi impopulare, precum cea a pensiilor sau a salariilor unitare, cu scopul de a elimina decalajele mari si nejustificate de venituri."



Adică a tăia ca boul salariile tuturor bugetarilor cu 25% e reformă radicală? Deficitele bugetare de 8%-9% sunt  rezolvări ale dezechilibrelor macroeconomice severe? Fata asta e sănătoasă la bibilică(Nu, bibilica NU e acolo unde vă gândiţi voi, e ceva mai sus cu vreo juma de metru!)?

Oooo, dar asta e delicioasă! "Emil Boc are o identitate doctrinara de dreapta clar definita. Deciziile sale urmaresc filosofia fiscala a dreptei prin care sprijina mai intai pe cei care produc si care muncesc." Madam, trezeşte-te din visele umede cu premierul! Ăsta a fost utecist, şi apoi uasecerist fruntaş, în vârful parului la Costineşti, şi a activat până în 2005 într-un partid de stânga, membru al Internaţionalei Socialiste! Când îl păli ideologia de dreapa? Când îi dădu ordin Încrucişătorul?


Madam, o întrebare: când ai scris tâmpeniile astea, nu te-a luat aşa, pe la lingurică, de ruşine? Când te priveşti în oglindă nu ai momente când te apucă scârba de ce vezi? 

PS: ce dracu' le fac ăştia la partid pedeleilor, de ajung să fie obsedaţi de presă?

4 comentarii:

Cristina spunea...

Nu cred ca pedeleii sunt obsedati de presa, ci doar cretini. Si asta se datoreaza lobotomiei suferite. Le-a fost inlaturat, pe langa 99% din creier, si simtul gustului, asa incat mananca kkt fara sa mai simta nimic. Daca e ordin, cu placere!!!

Lucian Sarbu spunea...

Am văzut şi eu "motivele", am şi comentat pe Standard: parcă ar fi un extras din Cântarea României, zău aşa. Penibil e puţin spus, e un cuvânt prea blând pentru a descrie idioţenia asta de text care a infestat presa online de azi. Măcar pentru faptul că jobul ei depinde direct şi nemijlocit de stabilitatea lui Boc, şi doamna respectivă trebuia, din decenţă, să se abţină. Aşa, creează impresia că se milogeşte de noi ca nu care cumva să zboare Boc, că zboară şi dânsa (şi na, e criză, are copil mic, o avea şi rate, ca tot bugetarul...). WTF?! Mai nou, în loc să gândească naibii ieşirea din căcat, consilierii primului ministru scriu oracole şcolăreşti cu premierul?! Ăştia s-au tâmpit de tot?! Şi nu înţeleg nici poziţia presei: cum dracu' să publici un asemenea rahat?! Orice compunere tâmpită de clasa a 2-a cu subiectul: "Copii, caracterizaţi-l pe domnul Goe". Un asemenea material - prost scris, prost argumentat, infantil, complet paralel cu ceea ce se întâmplă în ţară - trebuia aruncat direct la coş, sau trimis la Caţavencu, să-şi râdă ăia de el.

Karakas spunea...

Eu am retinut ca Boc nu a fost informat de Botis despre legea TVA si impozitarea pensiilor. O brambureala demna de hohote de ris despre o administratie impotenta. Nici Viagra nu mai ajuta.

Anonim spunea...

Deficitul a fost de 7,8% in 2009, dupa 5,4% in 2008 lasat de Tariceanu pe crestere economica. Motivele in favoarea lui Boc sunt de bun simt si reale. Dar asta nu inseamna ca nu avem si motive ca sa il demitam. Sa vina ai nostri :)

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...