miercuri, 10 noiembrie 2010

Şoc şi groază: pesediştii fut!




Cum scriam chiar azi, un post mai jos, iar se încearcă schimbarea agendei publice, după eşecul lui traian băsescu de a face pe porumbelul păcii în Parlament. Aşa că un cretinel de la un ziar de doi bani, Naţional, de care nu mai ştie nici dracu', a primit nişte transcrieri dintr-un dosar care se judecă pe undeva prin Ialomiţa, adică fix într-un tribunal în care jurnaliştii roiesc precum muştele pe căcat. 


Alţi cretinei au preluat "ştirea", pentru că aşa era scenariul, şi acum i se tot suflă în pânze, tot o vor impune-o pe televiziuni în locul ştirilor cu adevărat importante pentru cetăţeni. 


Înţeleg că dosarul ar fi unul de trafic de persoane, deşi "traficul" este, de fapt, o formă mascată de bordel de lux, ascuns în spatele unei agenţii de fotomodele. O fi, dracu' ştie. Dar deputaţii PSD şi alte persoane publice vârâte în scandalul ăsta au o singură "vină": încă mai fut, şi se bucură de darul ăsta, cu care Dumnezeu pare a fi tot mai zgârcit, dacă e să ne luăm după câţi lăbari se mişcă prin spaţiul public. 


Că au plătit sau nu pentru sex, că şi-au pasat femeile unii altora, e treaba lor, sunt majori, vaccinaţi, becheri. Nu sunt organizatorii "bordelului", nu au câştigat bani dintr-o afacere ilegală, nimic. Nu au făcut scandal public, nu au jignit pe nimeni, nu au adus atingere moralei publice.


Acum trebuie să ceară voie la futut de la autorităţile de partid şi de stat? Trebuie să le dea bileţel băsescu? Că nu înţeleg sensul "dezvăluirilor". E ţara asta populată de sfinţi, abstinenţi, puri? Şi doar ăştia au călcat pe bec, şi trebuie puşi la stâlpul infamiei?


Cât de adânc vor merge în viaţa noastră personală idioţii ăştia? La ce să ne aşteptăm? Să facem din viaţa personală a persoanelor publice incomode pentru putere reality show? S-o transmitem în direct? Chiar nu mai există limite?  

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...