sâmbătă, 22 ianuarie 2011

băsescu a inventat apa caldă!




Pulimea Voastră,


E bine că v-a dat Ăl de Sus gândul cel bun şi aţi înţeles că o ţară în care deciziile instanţelor, rămase definitive, nu se aplică, nu e o ţară normală şi nu mai are un stat de drept. E bine şi că v-aţi învins mahmureala şi aţi ieşit public cu o poziţie privitoare la subiectul recalculării pensiilor militarilor. Dar, Iubite Conducător, nu e cazul să-i dai un şut în cur celui care, refuzând aplicarea deciziei ÎCCJ, încălcând astfel Constituţia(pe care a jurat, boul dracului!) şi legile ţării,  şi să-i ceri demisia? Hai, ce poate fi atât de greu?


Dar ce, eşti prost s-o faci? Păi, se duce pulii de suflet şandramaua guvernamentală! Unde mai găseşti unu' ca boc? Sau ca Generalul Izmenelor? Şi dacă se schimbă guvernul, se schimbă şi domiciliul Pulimii Voastre, de la Cotroceni unde s-o nimeri? Aşa că ne-ai dat raţia de populism pe luna asta. Îţi mulţumim, Măreţ Cârmaci! Hai, pa!  


PS: nu era mai bine să faci declaraţia la Cotroceni, cu steagurili în spate, precum Iliescu şi Constantinescu, şi nu împingând un caddy, cu emblema hipermarketului în spate? Nu de altceva, dar prea e ca la ceauşescu: biroul tău, întrega ţară!

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...