joi, 17 februarie 2011

Un bou!


Giurgea face cât doi boi!


Primesc următorul comentariu pe blog: "Asta e singurul comentariu??? hehehehe...mama ce bou esti! de aia nu te citeste nimeni! Nu ma mira ca fata de Giurgea tu esti un limbric. El are zeci de comentarii, mii de cititori, si mai si starge jumatate din ele. Iar pe tine lumea nici macar nu te scuipa! HAHAHAHA!"


Am crezut că Mihai Giurgea, dementul ăla care mănâncă capitalism pe pâine şi una-două ar omorî pe oricine s-ar împotrivi "capitaliştilor", a dat drumul comentariului meu, în care, mărturisesc, am folosit cuvântul bou, în legătură cu el. Şi vreunul dintre oligofrenii care îl ling în cur şi-i spun ce genial e el şi ce mascul feroce s-a simţit obligat să-şi apere idolul. Ei, aş! Nu-i dăduse! am verificat. Deci, logic, postacul este chiar geniul capitalismului, Mihai Giurgea, în toată splendoarea lui de bou netrebuit. Măcar de-l ducea mintea să aprobe comentariul! Nu l-a dus!


Aşadar, rămâne cum am stabilit: Giurgea e muuuuuuu! Nie, boală!

7 comentarii:

vala spunea...

nu pentru ca ai avea nevoie de confirmarile mele da' asa ca mai trec pe aici din cand in cand... doresc sa mentionez urmatoarele:
1. giurgea e un bou
2. giurgea e un bou

credeti ca ma repet? ...nope ... e tristul adevar... giurgea face cat doi...

Corvin spunea...

Nu coborâ frate la nivelul bou-reanului !

Fluieratorul spunea...

He, he! Ma gindeam eu... Nu insultati boii, ca sint utili pe lume. Souneti-i altfel, ca de exemplu "netrebuit". Imi place foarte mult cuvintul asta, "netrebuit"...

Constantin Gheorghe spunea...

Prietene, ai dreptate: netrebuit e cuvântul!

p spunea...

˝Măcar de-l ducea mintea să aprobe comentariul! Nu l-a dus! ˝

Giurgea pare sa aiba determinarea oarba a unui zelot si scriitura apasata a unui ambuscat.
Dar asta-i criteriul care indica despre cat il duce mintea pe unul sau pe altul, ca nu-ti publica tie comentariile insultative pe blogul lui ?
Ei bine, criteriul asta nu te avantajeaza nici pe tine, Const. Gheorghe.Mie odata nu mi-ai publicat un comentariu pe blogul tau.Era un comentariu care nici macar nu continea vreo insulta la adresa ta.
Deh, criterii si criterii.

cristi spunea...

Nu dle. Gheorghe, Giurgea nu poate fi comparat cu nici un animal domestic sau sălbatic. El e un om care a fost convins sau s-a auto-convins că altruismul e un viciu şi s-a străduit să elimine din el însuşi orice urmă de omenie. E o catastrofă pentru oricine se întâmplă să se apropie de el. Animalele sunt utile şi simpatice. Giurgea e o monstruozitate, o manifestare a tot ce e mai rău în natura umană, un apostol al răului. Un băsescu mic care s-ar putea să crească mare.

casandra spunea...

Doamne, iarta-ma, ce ai cu oamenii bolnavi, cu mintile ratacite?
Ar trebui sa cunoastem diagnosticul si sa facem o cheta, sa stangem bani pentru medicamente si pentru un asistent-insotitor.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...