duminică, 13 martie 2011

Circ fără pâine



Ce ne dă Guvernul nouă...

Ca să marcheze ieşirea din recesiune, Pulimea Sa pune de-o criză politică. Îl vrea dus de la Palatul Victoria pe boc. De ce, doar el o ştie. La paranghelia fantastico-politică de la Vila Lac 1 se discută demisia lui boc din fruntea guvernului, candidatura lui la preşedinţia PDL, şi inevitabila dorinţă a lui băsescu de schimbare a Constituţiei. Oricum conţinutul schimbărilor nici nu mai contează, ele ţinând de logica "aşa vrea pula mea!"  Sigur că nu se va schimba nimic, că nu-ţi poţi angaja răspunderea pe schimbarea Constituţiei! Dar nu strică să le mai dai proştilor ceva de mestecat. Virtual, că cartoful a ajuns ca caviarul, scuzaţi cacafoniile!


Tot răul spre mai bine, mai ales dacă învinge Blaga: o ia peste bot Fecioara din Pleşcoi, care a făcut o alegere greşită. Părerea mea! Dar şi aşa, tot în foame vom fi. Drept pentru care sictir, jigodiilor! Mai  guvernaţi şi pentru noi, nu doar pentru voi!    

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...