joi, 28 aprilie 2011

Şi te-ai dus, dulce minune!



Sebastian Lăzăroiu şi-a primit un bine-meritat şut în cur, ca semn al recunoştinţei Pulimii Sale. A fost tratat drept ceea ce este: o slugă. Care a fost utilă până la un punct. Când Lăzăroiu i-a stârnit pe bozgori, cu declaraţiile de mai acum câteva zile, şi-a luat-o peste bot. Soarta lui băsescu depinde esenţial de rămânerea PDL la guvernare. Şi asta nu se poate fără bozgori.


Doar că, Lăzăroiu consilier prezidenţial sau nu, şi UDMR este pe tobogan. Sincer, nu cred că mai apucă să intre în viitorul Parlament, mai ales în condiţiile în care Viktor Orban îi carotează, îl împinge în faţă pe popa Tokes şi îl ajută să-şi facă partid. Las' că nici băsescu nu e străin de partidul lui Tokes şi de efortul de demolare a UDMR. Nu îi plâng şi nu le duc dorul. Am mai spus asta: ne-am format o impresie falsă despre politicienii din maghiarime, confundând scorţoşenia şi aerele lor de superioritate cu seriozitatea şi profesionalismul. Nu e cazul!


Una peste alta, politica lui "aşa vrea pula mea!" a făcut minuni! Suntem cei mai cei! Care cum aude de România, cum îşi ia câmpii! Sau se fereşte de noi ca dracu' de tămâie.  Dar e bine, şi la vară cald!


PS: ştiu că bozgor este un termen peiorativ. Nu-l folosesc DECÂT în ceea ce-i priveşte pe politicienii maghiari, cu nimic mai buni decât javrele rrromâne. Maghiarii de rând sunt victimele lor, aşa cum românii sunt victimele lichelelor lor. Din păcate, până acum, cel puţin, a funcţionat discursul şovin şi iredentist, naţionalismul maghiar, care a produs o nefericită solidarizare a maghiarilor cu liderii UDMR, chiar şi atunci când meritau doar şuturi în gură.

Nu cred nici că ar fi inteligent din partea lor să-i sancţioneze pe udemerişti votând cu ăia ai lui Tokes. N-ar face decât să cadă din lac în puţ...

4 comentarii:

incognito spunea...

Pe UDMR-isti nu-i mai spala decat o singura apa - demiterea Basedintelui - si asta (evident) inainte de parlamentarele de anul viitor. Daca rateaza mutarea asta alta nu mai au.

http://jos-cu-basescu.blogspot.com/2011/04/decret-basedential-cu-ocazia.html

Fluieratorul spunea...

Deh, a zis si Lazaroiu ceva cu dreptate, si a fost debarcat...

Pentru mine unul, stirea zilei/saptaminii/lunii este concedierea a 120 de gulere albe de la Jucu. 'tu-le-as eu mama lor de kapitalisti jegosi, se vede treaba ca Romanica ramine cautata pentru munca bruta, variantele de munca intelectuale fiind niste accidente...

Ca sa nu mai spun ca alea 2000 de joburi in IT pe care se lauda guvernarea ca le aduce in fiinta in 2011 sint de fapt la call-centers, deci vaxuri. Stiu de la "insideri" ce "frumoasa" e munca la call-centers, asa ca sint plin de entuziasm si asteptari marete de la viitorul nostru luminos.

Daca zic ca Boc, Basescu si ai lor sint prosti, ma cauta astia, ma prind, ma bat si-mi dau amenda pentru ca-mi exercit dreptul la libera exprimare intr-un spatiu publuc? Cred ca se intelege de la sine ca sint niste prosti...

Karakas spunea...

Nu reusesc sa mai postez aici fara sa am cont...mai incerc odata (test).

Constantin Gheorghe spunea...

Karakas, am verificat, nu sunt modificări la setările comentariilor. Tot umblă ei la diverse lucruri. Schimbă formate. Şi de aia apar probleme.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...