miercuri, 25 mai 2011

Puşcăria relansează economia!



Hotărât lucru, o ţară de proşti nu poate avea în fruntea ei decât o turmă de proşti! Isărescu bate câmpii în PowerPoint la o şezătoare economică, îi dă lecţii lui boc, care înţelege din doi în doi, iar boc, ca să arate că lecţia i-a servit la ceva, ne spune că va relansa economia şi prin investiţii în sistem parteneriat public privat. Obiectul investiţiei este de tot râsul(că autostrăzi vom vedea la Sfântu' Aşteaptă!): puşcării! Da, aţi citit bine: puşcării private!


Bă, mânca-v-aş gălăgia! Câte mama dracului puşcării vreţi să construiţi, de le luaţi la socoteală la creşterea PIB? Nu e mai simplu să mai trimiteţi nişte ţigani la cerşit, să nu ne mai primească nimeni pe nicăieri în Europa? Vom avea cea mai mare puşcărie din lume, la un preţ de ofertă!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Puscaria reconstruieste Romania!

Pai poate vom exporta aceste servicii?!? Sa faca si occidentalii economii cu "pastrarea" condamnatilor societatilor lor. Externalizare de servicii pt. ei, export pt. noi si uite asa creste PIB-ul.
Ca sa nu zica lumea ca eu critic si nu am idei. Dar pun pariu ca Boc nu s-a gandit la asta!

Fluieratorul spunea...

N-ar fi neinteresant sa devenim vreun Botany Bay sau vreo Guyane franceza a acestui secol, sa importam gunoaiele umane si de alta natura ale vestului, pe bani... De ce sa nu contribuie puscariile la PIB?

Azilele de batrini vor contribui, in mod sigur, ca nu cred ca ati uitat de investitiile imobiliare in achizitia de terenuri in Romania pe care le-a facut in ultimii 10 ani vestul pentru ca sa-si parcheze batrinii baby-boomer-i pe-aicea...

chien spunea...

Pai Consiliul Investitorilor Straini ceruse ca Romania sa candideze la organizarea Euro 2020, ca asa creste economia. Grecia a ramas cu mandrete de stadioane si constructii nefolosite de pe urma JO, care au crescut economia, nu-i asa, si acum le scoate la vanzare. La o adica, mai bine puscarii, ca macar astea sunt folosite si dupa ce isi iau banii firmele care le construiesc. Desi daca se fac in parteneriat public-privat, cum au anuntat, atunci modelul de functionare o sa fie la fel de prost si risipitor de bani publici ca asta:
http://www.economist.com/blogs/democracyinamerica/2010/08/private_prisons

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...