marți, 7 iunie 2011

Să râdem cu traian băsescu



Bă, consilierii lu' peşte, sunteţi prosti?! Voi vreţi să ziceţi că băsescu a apucat să-l citească pe Hayek, el, care n-a terminat nici acum volumul ăla de Cărtărescu? Şi oricum Cărtărescu e cu muieri, cu love, cu mu-mu, nu cu abstracţii! Şi îl puneţi să-l citeze la London School of Economics? Nu vă crede nimeni! Persoana pur şi simplu nu e din filmul în care l-aţi distribuit voi: e din desene animate!

Şi să faceţi dintr-un fost securisto-comunist un anti-comunist şi aprig critic al post-comunismului, prin care s-a mişcat precum peştele prin lichidul ăla cu miros de ploşniţe, e de râsul (cenzurat)!

Dar cel mai de râsul (cenzurat) e să faceţi dintr-un analfabet politic un apostol al labertarianismului, care dă lecţii de liberalism statului care l-a inventat, şi critică statul bunăstării într-unul dintre statele care l-a inventat. Bă băieţi! Veniţi-vă în fire!  

În încheiere, un exemplu de "adecvare": "Las specialiştilor în filozofie politică sarcina de a dezbate meritele şi defectele diferitelor formule de stat capitalist. Eu mă mulţumesc doar să arăt, acum, către o stare de fapt pe care o percepem cu toţii. Criza mondială ne-a demonstrat cât de vulnerabile sunt statele care intervin în exces în mersul pieţei libere, inclusiv pe piaţa forţei de muncă sau în protecţia socială, de multe ori, nejunstificat de extinsă."

Drăguţă mioară! (Cenzurat) Voastră! Drag şi Iubit Conducător! China este printre ţările care au trecut cel mai bine peste criză, pentru că este intervenţionistă, are partid unic, şi în general se cam (cenzurat) pe democraţie! Nici Coreea de Sud, Singapore şi altele ca ele nu sunt tocmai nişte culmi ale democraţiei.

Iar p'aicileaşa, prin Iuropa, ţările cu sisteme de protecţie socială extinsă au trecut cel mai bine prin criză. Numai la Românica nişte demenţi s-au apucat de experimente ideologice, ca ăia de-i critici acum, comuniştii, şi care te-au trimis la Anvers pe vremea Odioasei şi a tristului ei consort. Cum care Odioasă? Aia de te-a numit şef în Ministerul Trasporturilor, după retragerea de la Anvers. Apropo: tare sunt curios să aflu adevărartul motiv al retragerii de la Anvers. Promiţi să ni-l spui în memorii?

2 comentarii:

Arogantu' spunea...

Subscriu !
Inclusiv cu ceea ce ai cenzurat !

PS A propos de Anvers - acolo o fi invatat sa incarce notele de cheltuieli cu reparatiile ?
Iar cu nava reparata in Japonia a pus in practica scoala Anvers ?

incognito spunea...

E o vorba romaneasca: "Pe un'te duci,/ Tot pui de cuci/ Aduci!".

- de prin Africa de vest - rapirea unui ofiter supraveghetor incarcare descarcare in dana, cu tot cu muncitorii incarcatori-descarcatori - scandal diplomatic;
- la Rouen - incendierea portului si scufundarea a 18 vase la daba Shell - scandal Diplomatic;
- Anvers? - ??????? - scandal diplomatic...

http://jos-cu-basescu.blogspot.com/2011/06/cu-mirii-la-buda.html

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...