miercuri, 27 iulie 2011

Regele Coaie, traian băsescu!


SIE a mai tocat nişte bani degeaba! Clismăneanu şi încă vreo şaisprezece ciumeţi, de aici şi din America, publică peste Marea Baltă un Omagiu Supremului Cur, sau cum zic ei, "o radiografie non-partizană a aspiraţiilor, realizărilor şi frustrărilor din prima preşedinţie Băsescu".

Şi în dulcele stil: "Laudă-mă, gură!", Clismăneanu continuă: "(e) o lucrare indispensabilă înţelegerii a ceea ce s-a cristalizat ca un proiect politic care urmareşte modernizarea instituţională, consolidarea statului de drept, reducerea corupţiei şi de-comunizarea."

băsescu e democratu' care declara luni la TVR că "Sunt trei puteri: executivă, legislativă, judecătorească. Toate aceste trei puteri au în vârf pe unul care se numeşte şeful statului. Nu-l pot împiedica pe şeful statului să-şi exprime puncte de vedere, cu atât mai mult cu cât acestea reflectă corect nişte realităţi ale justiţiei. M-am cam săturat de sensibilităţile lor excesive!"?

 
Prieteni! Sunt în plin absurd! Omul care a făcut cel mai mare rău democraţiei, care a desfiinţat, prin decredibilizare sistematică, TOATE instituţiile statului de drept, este "vândut" americanilor drept o minune a democraţiei? Şi asta pe banii noştri?

Banii cheltuiţi de pomană de statul român(că scribii ăia n-au făcut muncă patriotică!) puteau fi investiţi mai inteligent! Amuzant este că Volodea nu poate trăi până nu pupă un cur de preşedinte! Să-i fie de bine!

3 comentarii:

Shadow spunea...

Dle Gheorghe

Si asta dupa ce cu numai cateva zile inainte cineva era "decorat" nu?

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-9418606-vladimir-tismaneanu-decorat-traian-basescu-ordinul-national-pentru-merit-grad-mare-ofiter.htm

Mare "ofiter" deh mie imi spui.

Lucian Sarbu spunea...

85 USD / 60 EUR?! Doar dacă am băut gaz! La un preț mai decent, un 15 euro, eram dispus să o cumpăr, să văd și eu ce rahat propagandistic mănâncă ăia.

Mâine-poimâine îl vedem pe herr Tismăneanu cocoțat la loc de cinste pe prima copertă a vreunui Omagiu Adus Conducătorului Iubit. Cartonat, copertă exterioară, 1000 de pagini, poze color, tot dichisul. Momentan suntem doar la faza „biografiilor oficiale”...

pacos spunea...

S-ar putea ca asta sa fie o noua tentativa de a-i atrage atentia lui Obama, doar-doar o accepta sa-l intalneasca pe machitor. Ca n-are nicio logica lansarea asta. Adica astia au informatii mai exacte si mult mai credibile decat departamentul de stat? Interesant ar fi sa vedem cam cati bani s-au cheltuit si mai ales in ce buzunare au intrat.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...