vineri, 26 august 2011

Cu stupiditatea pre stupiditate călcând



Nimic mai grotesc şi mai lipsit de sens decât spectacolul oferit de Radu Mazăre azi, la prezentarea programului USL pentru turism. Un program făcut în logica "Da, şi noi putem fi la fel de stupizi, la fel de inepţi, la fel de tembeli ca şi madam Fâţ!" Trebuie să fiu tâmpit să-mi pierd timpul comentând mai mult nimicul.

Ponta, Antonescu! Treziţi-vă! Lumea aşteaptă altceva de la voi! Lăsaţi dracului circul marca Mazăre şi veniţi la agenda publică! Oamenii au alte nevoi şi aşteptări, chiar dacă voi nu aţi aflat asta!  

PS: asta nu înseamnă că Igaş scapă fără un bocanc între picioare. Idiotule! Nu pentru că pulele tale au înregistrat mai multe reclamaţii a crescut criminalitatea, ci pentru că sunt mult mai multe victime, boule! Şi pentru că sunt tot mai puţini poliţişti şi jandarmi pe străzi, pentru că tu eşti o catastrofă administrativă şi intelectual un zero barat, un trepanat!

2 comentarii:

Rudolph Aspirant spunea...

Nu cred ca este etica introducerea numelui Ponta intre numele Mazare si Antonescu (C.) Ponta este un individ care, daca e promovat, va dauna sanatatii generale a PSD-ului. Eu personal il consider un om neetic, cu tendinte sociopate. Si nu spun asta despre multi oameni publici din Romania, deoarece eu in general doresc sa sustin maturizarea discursului politic in Romania, si sunt, prin urmare, de obicei indulgent cu diversii politicieni. Pe de alta parte, nu sunt foarte ingrijorat despre posibila ascensiune a d-lui Ponta, deoarece am impresia ca este lasat sa se "autodistruga" singur in public, prin diversele gafe pe care le face oricum.

(Disclaimer: nu sustin PSD-ul in mod special fata de alte partide din Romania; a venit vorba despre acest partid, deoarece era vorba despre dl. Ponta.)

Radu spunea...

In sfarsit un comentariu lucid despre acest cocalar penibil care e mazare si asta de la un simpatizant PSD. Daca ar exista mai multi ca dvoastra, dle Gheorghe, poate ca PSD ar putea sa arata cu fapte ca exista o diferenta intre ei si cocalarii mafioti de la pdl.
In schimb, mi s-a facut greata cind am vazut doar citeva minute cum incerca A3 sa-l scoata la vopsea pe acest cocalar drogat.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...