marți, 11 octombrie 2011

Diversiuni de toamnă



Încet, încet, Realitatea Tv a trecut cu arme şi bagaje în tabăra portocalie. Madam Vass a ajuns practic nelipsită din peisaj. Dar nu asta mă interesează, ci o ştirucă strecurată aşa, hoţeşte, despre citarea lui Mircea Geoană la DNA. Alături de Ionuţ Costea, cumnatul său. Motivul? Cică DNA se interesează de sumele mari de bani vehiculate de PSD în campanie, bani care ar fi ajuns în buzunarele unor lideri importanţi ai partidului, care, zice Realitatea Tv, vor face cărare la DNA.  Cei de la Ziare.com au altă variantă: a fost citat Costea, legat de dosarul senatorului Voicu, care i-ar fi facilitat maică-sii obţinerea certificatului de revoluţionar.  

Acum, să nu mă înţelegeţi greşit: mă doare în cot de Geoană şi de aventurile lui cu DNA. Dar ca şi în cazul Năstase-Trofeul Calităţii, nu setea de dreptate îi mişcă pe ăia de la DNA, ci ordinele Pulimii Sale. În cazul de faţă e vorba despre scoaterea din căcat a coaliţiei în Senat, unde nu mai are majoritate.

Poate nu-mi suna clopoţelul, dacă nu ieşea şi EvZ cu mizeria asta, tot azi: îl leagă pe Crin Antonescu de "Butonari", ăia care cică l-ar fi omorât pe baschetbalistul american. Făcătura este atât de grosolană, încât doar cretinii absoluţi pot crede aşa ceva.

Oricum, văd că ofiţerii sub acoperire ai SRI din presă au fost activaţi, semn că e groasă pentru băsescu şi ai lui, şi diversiunile se vor ţine lanţ de aici încolo. Asta e problema democraţiei româneşti: serviciile secrete se amestecă grosolan în politică, manipulează opinia publică, elimină, mediatic, adversarii puterii băsesciene. Ei nu apără Constituţia, îşi bat joc de ea. 

Nu sunt naiv să cred tot ce spune Vântu, dar câte ceva mai ştie şi el. Doar că a dat-o în bară crezând că salvează Realitatea din ghearele SRI, vânzând-o. Le-a dăruit-o!  Asta e! Să trăiţi bine!

PS: prea mari şanse să trăiţi bine nu aveţi. Ialomiţeanu vesteşte o nouă recesiune a economiei româneşti, dar o dă pe alţii. Nu, flăcău! Nu alţii sunt vinovaţi. Vina e a voastră, pedelicilor! Nu-i mai plângeţi pe greci! Ăia se descurcă. Au grijă de ei creditorii, deşi la prima vedere nu pare. De noi nu are grijă nici dracu'.

Aşa că mi se pare normal ca Baconschi să-şi menţină poziţia în legătură cu România muncitoare şi România cerşetoare. Cu o precizare: România muncitoare e belită de pedelici, cu taxe şi impozite, pentru a avea bani să-şi cumpere voturi de la România cerşetoare. Asta nu ne spune domnul Baconschi. Nu că n-ar şti, dar îi convine schema, câtă vreme îi oferă satisfacţii.

Un comentariu:

Fluieratorul spunea...

He, he, apropo de diversiuni, Realitatea TV nu gasea altceva mai bun de facut aseara decit sa bage dintii in fundul lui Mircea Badea. Isteric Turcescu, la fel si (surpinzator) Radu F. Alexandru; credeam ca la anii lui o fi reusit sa se dezbare si indignarile de circiuma. De acord cu Mircea Badea in ceea ce-l priveste pe Radu Moraru. Se poate spune si mai mult.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...