marți, 18 octombrie 2011

SRI Srl



În cazul lui Silviu Bian, şeful ANOFM, care lua bani de la subalterni, pentru a nu-i da afară, sunt implicaţi şi doi ofiţeri ai SRI Braşov. Oricât m-am străduit, n-am găsit ştirea prin prea împănata cu ofiţeri sub acoperire presă românească. Cei doi flăcăi cu ochi albaştri erau colectori şi curieri pentru Bian.

Azi, în Comisia Parlamentară de Control al SRI, George Maior s-a învârtit în jurul cozii pe tema clanurilor interlope. O să facem o analiză, o să vedem, dar e treaba MAI", cam asta a fost esenţa discursului lui Maior.

Maior, drăguţă mioară! Până una-alta, scoateţi dracului clanurile de interlopi din sânul SRI! E suficient să dai o căutare pe Goolgle, şi vezi câţi sereişti au călcat pe bec. Şi este doar vârful aisbergului. Câtă vreme voi folosiţi SRI pentru a face treburile murdare ale Pulimii Sale, în dispreţul Constituţiei şi al legilor, de ce nu ar folosi ofiţerii SRI instituţia pentru micile sau mai marile lor şmenuri? 

Degeaba încercaţi să puneţi batista pe ţambal: lăsată de capul ei, instituţia pe care o conduci a ajuns coruptă până  în măduva oaselor. Este o epavă, mai ales din punct de vedere moral. Vă doare în cur de interesul naţional. Important este să-i mulţumiţi pe americani, să le faceţi treburile lor, şi să-l aprovizionaţi cu căcaturi despre toţi pe traian băsescu. În rest, afaceri de voie! Nu vă puneţi voi particula Srl în titulatură? Măcar să puneţi în acord forma cu fondul...

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...