joi, 29 decembrie 2011

Ce mă enervează azi



  • Primo: înmormântarea tatălui lui boc. De fapt, modul absolut indecent în care este mediatizată, pentru că Ioan Boc  nu este persoană publică. Cu toate astea pe la Răchiţele s-au perindat toţi marii mahări ai statului, în frunte că băsescu. Distracţia a fost plătită din bani publici. Da, am înţeles participarea, în calitate oficială, a preşedintelui la funerariile lui Havel. O înţelegeam şi pe asta, dacă se duceau în calitate neoficială. Şi nu pe banii mei, pe banii lor. Ceea ce nu e cazul. Nu este o dovadă de insensibilitate din partea mea, dar derbedeii au profitat de un eveniment ca ăsta pentru a ieşi în public fără să fie huiduiţi.
  • Secundo: scurgerile de informaţii din dosarul proxenetului ăluia de la Bacău, care i-a plasat-o pe  Monica Gabor lui Urinel. Nu văd rostul amănuntelor, gen violul la vârsta de 16 ani. Bănuiesc că toate astea au un scop: să-i folosească lui Urinel în războiul pentru custodia copilului, care nu mi se pare unul încheiat. Dar memoria mea nu vrea să uite faptul că Urinel avea, pe vremea când era mu-mu-mu cu Monica, o "agenţie de modele". Adică un bordel de lux, care cu aşa ceva se ocupa. Ciudat cum Procuratura nu e mai curioasă în materie. Ar da de multe "cadavre" prin tot felul de dulapuri. 
  •  Tertio: Imbecilitatea celor care comentează funerariile lui Kim Jong-Il. Bine, a fost un dictator, iar Coreea de Nord e ultimul dinozaur stalinist. Ştim. Nu trebuie să facă mişto pe tema asta tot felul de imberbi, care vorbesc din auzite. Nord coreenii trăiesc o tragedie, care nu e moartea lu' nea ăla, ci viaţa lor. Nu e cazul să facem noi, nişte mămăligi, mişto de ei. În rest, sper că ăla de dădu colţul se va întâlni cu tac'su în Iad, la un program special de re-educare...
  • La şi altele: Cartianu, istoric(Dumnezeule mare!), Dinu Patriciu, economist şi casandră(Dumnezeule şi mai mare!) şi zvonistica despre noul iPhone 5. Iar la auzul numelui Zăvorancei mi se face rău!

2 comentarii:

Arogantu' spunea...

Aprob pozitiv ! :D
Mie mi se face negru inaintea ochilor cind vad reclame cu iPhone !
Cind primesc in inbox mesaje - le raspund standard: FUCK iPHONE ! I like HTC !

Karakas spunea...

Cind se amesteca afacerile de stat cu cele de familie inseamna ca avem un soi de familoie monarhica. Man, ce nu dau astia doi bani pe poporul roman, si cum il prostesc in continuare! Uluitor cum au votat romanii asa niste sugative. Nici pesedeaua parca nu platea cu bani publici afaceri din astea personale. A platit Basescu din banii lui calatoria asta? Daca platea din buzunarul personal, treaba lui...daca a platit din bani publici, trebuie sa ii puna la loc in vistieria statului.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...