joi, 22 decembrie 2011

Cea mai greţoasă formă de laşitate



Previzibil, Moţiunea de Cenzură a USL a fost respinsă. Previzibil, imbecilii de la PDL, UDMR, UNPR şi minorităţi au refuzat să voteze. Este cea mai greţoasă formă de laşitate! Oriunde în lume Moţiunile de Cenzură sunt un prilej pentru a verifica dacă Guvernul mai este sprijinit de majoritatea parlamentară. Numai la Românica nu! Că noi, sun băsescu, am ajuns cu adevărat o "democraţie" originală, cu parfum de dictatură!   

Deşi nu sunt uşă de biserică, în scris, nu apreciez limbajul dur al politicienilor, însă de data asta chiar îl înţeleg şi-l aprob pe Ponta. Da, boc este la fel de stupid şi de incapabil ca Emil Bobu. Discursul lui boc a fost o culme a stupizeniei, nesimţirii, aroganţei şi dispreţului. Televizorul meu iar a avut noroc că n-am puşcă!  Eu aş fi avut mai multe de spus, şi aş fi făcut-o, fără nicio jenă! Pentru că o sfidare mai mare la adresa Constituţiei şi statului de drept decât comasarea alegerilor, fără niciun motiv, e greu de imaginat!

Sigur, faptul că vrăjitoarea Vanessa s-a predat la arestul Cercetărilor Penale, faptul că nişte aleşi locali lacomi poposesc şi ei la mititica, sunt evenimente mai interesante pentru presă decât abuzul de putere al Guvernului, care nu mai poate fi controlat şi cenzurat de Parlament. 

PS: partidul Generalului Izmenelor mai face o achiziţie. Liliana Mincă, fosta şefă a Loteriei Române şi ceva şefă prin PC, a sărit în barca UNPR. De ce? Simplu: avea nişte tinichele de coadă, şi se pune la adăpost. Numai boul de Tapalabă se revoltă că băselu s-a dat la DNA. N-a înţeles în ce piesă joacă Pulimea Sa! Pur şi simplu i-a mustrat că nu mai recrutează deputaţi şi senatori pentru majoritate, ca să-şi  treacă şi modificarea Constituţiei. Cu băieţii la mititica, băgaţi de DNA, PDL rămâne şi fără bani, şi fără aleşi. Aşa, doar agăţaţi cu un dosar, servesc mai bine cauza decât pe post de exemple ale luptei anti-corupţie.  Gândeşte în perspectivă, nea Tapalabă! Şi nu mai juca scena indignării, că nici tu nu eşti un monument de principialitate!

2 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Liliana Minca s-a dus unde trebuia sa se duca de la inceput, in compania grobienilor si a neamurilor proaste, unde-i este locul. E o non-persoana.

Astazi s-a votat icolonat in parlament, n-a iesit nimeni din rind, si eu cred ca asta se intimpla din frica. Cred ca Basescu si camarila ii au la mina pe toti cu cite ceva, si toti stiu pe cine si cu ce.

Atita timp cit nu se vor putea vota nu alte partide, ci alte persoane, asta va fi situatia, si mie unul imi vor sta in git toti, cum imi stateau pe vremuri cei din PSD-istii & Co. si acum imi stau cei din PDL & Co. Partidul nu face diferenta (e mult de comentat aici de ce), persoanele o fac.

Arogantu' spunea...

Chiar nu se poate demonstra ca refuzul de a vota este anti-constitutional ?
Adica ei au fost trimisi in Parlament ca sa NU voteze ? Sa stea spectatori ?
Sa zicem ca parlamentarii PD si UDMR fac exact ceea ce se presupune ca ar dori cei care i-au votat.
Dar leprele de la popota izmenarului cu ce mandat au ajuns in Parlament ? Cu mandatul DNA sau cu mandat PSD/PNL/PC ?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...