duminică, 18 decembrie 2011

O nouă victorie a capitalismului


După ce, cu un cinism incredibil, guvernanţii au distrus, practic, vieţile a sute de mii de oameni care au nevoie de asistenţă socială, oameni bătrâni, bolnavi, singuri, acum se gândesc să înfiinţeze un nou serviciu social: camera de injectare. Unde consumatorii de droguri să beneficieze de asistenţă medicală, să nu dea colţul dintr-o supra-doză. 

Vă reamintesc că fenomenul etno-botanicelor a explodat, practic, în anul venirii la guvernare a lui boc, şi în anul realegerii lui băsescu, adică în 2009. Mulţi au spus că a fost un mijloc de finanţare a campaniei electorale prezidenţiale. Şi vă reamintesc câtă împotrivire a fost din partea puterii, când a fost vorba de scoaterea în afara legii a etno-botanicelor. Cum vă reamintesc şi de desfiinţarea Agenţiei Naţionale Antidrog. 

Aşadar, suntem şi noi în rândul lumii, sau ce? Să aplaudăm o nouă victorie a capitalismului, şi o nouă reformă a statului, încununată de succes.  

Un comentariu:

Anonim spunea...

Care e legatura dintre capitalism si un nou serviciu de asistenta sociala gratuita? Care e legatura dintre regimul Basesco-etatist si capitalism?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...