luni, 23 ianuarie 2012

Dispari, jigodie!


Un monument de tupeu, acest boc! O jigodie ordinară! Pur şi simplu s-a transformat în vocea Pieţei Universităţii! Dă lecţii tuturor, vorbeşte în numele tuturor politicienilor. "Toţi suntem vinovaţi, toţi suntem la fel!" este mesajul ipochimenului!
boc, îţi vreau pielea! Te urăsc! Pe tine, pe dementul ăla de la Cotroceni, pe toţi lingăii de care v-aţi înconjurat! Vreu să vă văd în zeghe! Vreau să plătiţi! Cât mai scump! Pentru că nu toţi suntem la fel! Unii mai avem şi bun-simţ, şi compasiune, şi respect faţă de români! Iar Piaţa Universităţii nu este împotriva opoziţiei, cretinule! Este împotriva voastră!
boc, nu-ţi speli păcate cu demiterea lui baconschi! Demisia! Acum! Dispari, jigodie!

 PS: să vedeţi cât de cretin e boc! L-a demis pe baconschi fix când era la Bruxelles, la o întrunire a Comitetului Miniştrilor de Externe, dedicată Iranului. Asta e!

3 comentarii:

Ando spunea...

Aiurea ! are tovalu gros.
L-a bagat pe baconschi in fata ...poate inghitim momeala.
Simt ca le fuge pamantul de sub picioare si nu vor sa le scape ultimele faramituri-adica accesul la bani.
De aia si masuri disperate: taxa auto, legea sanatatii.Deh, 2012 an greu,an electoral.Cum altfel sa adune bani pentru campanie ?

Fluieratorul spunea...

Basescu spre Nastase, in 2004: ce trist ca in tara asta nu s-a putut face decit de doi candidati ca noi, comunisti... S-a mai vazut discutia asta cu toti o apa si-un pamint. Ironia e ca, de fapt, gura pacatosului face ce stie ea mai bine, spune adevarul. Trist.

ANONIMUS spunea...

Doar nu credeti ca Boc l-a demis pe
Baconschi,Basescu n-a suportat ca tipul l-a indatorat.Nu ramane o fapta buna nepedepsita,spune poporul.
La fel a patit-o securistul de la Anvers,Ionescu ,nu stiu cum?care i-a dat vreo trei slujbe ,ultima prefect de Bucuresti si a dat date presei incat (sanchi)a fost obligat sa renunte.N-am vazut atata nesimtire ca Boc.Dar fata de Basescu
acum asta pare un erou ,curajos ca tigru'.Rau a ajuns "Incrucisatorul Natiei".

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...