luni, 30 ianuarie 2012

Frăţia ticăloşilor!



Când îl vezi pe Jeffrey Franks în horă cu Blejnar, la o paranghelie la Buşteni, în cârciuma primarului, un pedelist de omenie, îţi vine să pui mâna pe armă şi să goleşti în ei un încărcător! După care să te pişi pe cadavrele lor! Altfel nu poţi să scapi de frăţia asta a ticăloşilor!  

Cinismului şi aroganţei acestor indivizi nu le poţi răspunde cu duhul blândeţii. A trecut vremea blândeţii, a venit vremea acţiunii fără cruţare şi fără concesii. În ţara asta se moare de foame, de frig, madam Vass anunţă tăierile de ajutoare sociale, iar cei doi ticăloşi petrec cu lăutari. Şi vor să-i tratăm cu duhul blândeţii?! Până peste poate! 

4 comentarii:

Karakas spunea...

Gretos, atita pupincurism! Afara cu Franks, si sa-i ia si pe PDListi cu el! Nu e acceptabil asa ceva!

Valentin Berceanu spunea...

Going to get my gun...
Imi place enorm, dar E-NORM, ca nu e de ajuns sa-i impuscam, ci trebuie sa ii si udam dupa aia. Cumva si eu sunt de parere ca doar moartea rapida, nu compenseaza nicium ticalosiile facute de ei. Mai degraba o executie in genul Sin City (in deschiderea filmului) "I take away his weapon, both of them."
Sigur, n-are nici o legatura ce spunem noi aici cu liberalismul, cu civilizatia. Doar ca situatia e mult prea venala pentru a mai putea fi abordata astfel.

incomod spunea...

"În ceea ce priveşte salariul minim, şeful FMI a spus că dacă acesta va creşte automat angajatorii vor face mai puţine angajări, iar angajările trebuie încurajate, astfel încât trebuie găsit un echilibru."

Al doilea paragraf este traducerea pe care au făcut-o cam toate agenţiile de ştiri spuselor mardeiaşului local al FMI.
Pentru cei care înţeleg cât de cât engleza, spusele acestui derbedeu sună cam altfel. O să citez aprozimativ. Individul dă ca exemplu o măcelărie. Dacă preţul cărnii creşte, oamenii vor cumpăra mai puţină carne. Similar, spune specimenul, dacă salariul minim e mai mare, angajatorii vor putea cumpăra mai puţini muncitori, iar dacă salariul minim e mai mic, angajatorii vor putea cumpăra mai mulţi muncitori.
Sincer, am rămas fără cuvinte. E clar că în fapt, asta e realitatea, dar până acum nici un individ din ăsta n-a avut tupeul să se exprime atăt de direct. Concluzia e îngrijorătoare, anume că pur şi simplu nu mai contează nici măcar aparenţele...

ANONIMUS spunea...

Ce-i de mirare?Asta seamana leit ,si ma tem ca e de la Pinalti citire.
Cum face romanul pentru a capta bunavointa arbitrului.?!O paranghelie,cu folcloriste."EZACT"ca la" Pietrisica".Inca putin si-l dam pe brazda si pe Franks.Data viitoare
o sa aiba ghete de 3000$ nu cu gauri.
Penibil,balcanic,si gretos.Urmeaza "pusca si cureaua lata" si "Elanul prins in fuga si "tras" in dos duios" ca parca tipul este Finlandez.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...