marți, 24 ianuarie 2012

Sacrificii rituale la românii duşi cu pluta



Numirea lui Cristian Diaconescu în fruntea MAE arată că PDL nu mai are de unde lua oameni pentru a-i numi în fruntea unor ministere-cheie. Când ai printre miniştri oameni precum Igaş, e clar că nu ai de unde alege. Şi e normal să fie aşa: PD a fost întotdeauna un partid mic, pe care l-a făcut mare traian băsescu, dar mai ales oportunismul jegos al multor politicieni români, care schimbă partidele ca pe chiloţi. PDL este un partid mic şi acum, la nivel de lideri, iar aripioara liberală condusă de Stolojan nu i-a adus cine ştie ce calitate de lideri. Boureanu vă spune ceva? Brrrrrrrrr!


Asta e explicaţia acestei numiri, nu dorinţa de a fideliza partidul Generalului Izmenelor. Ăla e fidelizat de mult, de ordinele date de Comandantul Suprem şi odioasa sa dugheană, pentru care a lucrat, Securitatea. Voi îl vedeţi pe Gabriel Oprea făcând de dizidentul faţă de băsescu? Ce, a mâncat ciuperci nebune? Bă, băieţi! Suntem la Românica, ce dracu!

Penibil modul în care iese din scenă baconschi. Nu felul în care i-au dat papucii e penibil, aşa se procedează  cu slugile. Ci bilanţul ăla arogant, pe care îl citeşte în faţa jurnaliştilor, bilanţ în contrast violent cu starea mizerabilă a relaţiilor externe ale României. Individul ăsta nu merita alt tratament. Şi-a primit ce merita.

Despre Cristian Diaconescu numai de rău. E şi ăsta o lichea carieristă, care suferea după funcţia de ministru. A primit-o, să fie sănătos. Nu ştiu ce va putea face în plus faţă de baconschi, atâta vreme cât tartorul în domeniu este băsescu. Aşadar, succesuri multe în perspectivă. 

Depunerea jurământului, în seara asta, la Trei Coceni, este o bună ocazie pentru traian băsescu să iasă din muţenia lui de aproape două săptămâni. Nu ştiu dacă are ceva de spus românilor. El e cel care ştie mai bine asta, şi decide în consecinţă. Noi judecăm deocamdată doar tăcerea, care este şi ea un mesaj: anume că îl doare în cur de noi.

Dar chiar ar avea ceva de spus oamenilor, pe care îi dispreţuieşte cu metodă? Mă îndoiesc de asta! traian băsescu este exemplul cel mai flagrant de politician vândut votanţilor precum un bun de larg consum. Căruia i s-au inventat calităţi pe care nu le are. Publicitatea fiind mincinoasă, în timp "produsul" i-a decepţionat pe "cumpărători", iar acum refuză să-l mai cumpere, şi ăia de l-au vândut nu mai au ce inventa,  că nu-i mai duce mintea. Unii îl mai "cumpără" din inerţie, din lene, din obişnuinţă. Dar sunt din ce în ce mai puţini. 

Una peste alta, lucrurile sunt departe de a fi clare. Şi tembeli precum Sebastian Lăzăroiu nu fac decât să tulbure apele. Au ăştia de la PDL un dispreţ faţă de oameni, ceva de speriat. Uitaţi o mostră: "Nemultumirea poporului este ca un monstru marin care innoata linistit in adancuri. Daca il zgandari iese la suprafata. Niciodata nu stii cat de tare l-ai zgandarit. Asta afli prin sacrifici rituale. La inceput ii dai vaduva din sat. Pe urma ii dai o fata nemaritata de 20 de ani. Daca tot nu se linisteste trebuie sa i-o dai pe cea mai frumoasa fecioara din comunitate." băsescuboc, cea mai frumoasă fată din comunitate! La trei: ha, ha, ha, ha, ha!

E o mică frază în discursul lui Lăzăroiu ce demonstrează că violenţele din Piaţa Universităţii şi mizeriile alea cu "USL=PDL=Mizerie" au fost programate, pentru a "gestiona" protestele: "Cred ca guvernul si institutiile statului au gestionat corect protestele. Chiar creativ, as zice."

Încă ceva: idiotul ăsta refuză să răspundă unor cititori, care nu-l jignesc, sunt extrem de politicoşi, dar îi dau la temelia morală(şubredă!) cu întrebări stânjenitoare: una despre consilierul lui, care îi face boi pe români, iar alta despre ce ar avea să-şi reproşeze. Unuia îi spune că are IP de Intact, celuilalt că îl ignoră. 

Tot interviul este o imensă bătaie de joc. Cred că individului îi filează o lampă. Asta e, prieteni! Ştim bine unde trăim, pentru a ne mai face iluzii...  

2 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Basescu vrea sa intervina miine sa clarifice cu romanii niste questii.

Pina atunci, evident ca Iliescu (!?), Ponta si Antonescu nu puteau fi mentionati decit in aceeasi fraza cu Voronin.

Deh, dvs. ziceati mai de mult ca sa facem cruci multe, ca dracu-i batrin. No, amu'i momentul ala, si dracul ala.

Ema spunea...

Dementul asta va avea o interventie maine cu romanii poate si in considerarea faptului ca pentru maine s-a anuntat viscol la Bucuresti.
Mi-e din ce in ce mai clar ca acest dement are ca principala caracteristica spiritul aventurier, ca atare va prefera sa moara, dar doar cu noi de gat!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...