luni, 23 ianuarie 2012

Sictir!



Se trezi şi "societatea civilă" din somnul mucegăit în care zace de atâţia ani. După ce ne-a "salvat" de "dictatorul" Năstase, susţinându-l frenetic pe dementul laş de la Cotroceni, după ce a tăcut mâlc(atunci când nu l-a pupat în cur pentru că a "condamnat comunismul", el purtându-se precum un comunist fanatic până acum), decredibilizându-se până la anulare, acu' "societatea civilă" se bagă iar în seamă, venind cu un "Proiect de contract între partide şi societatea civilă". Au scos de la naftalină cretinismele din anii 1990 şi 2000, care au folosit precum frecţia cu Diana la piciorul de lemn.

Culmea este că găsim în Proiect toate tembelismele lui băsescu, începând cu obsesia pentru ANI şi pentru arestarea parlamentarilor după cum vrea pula oricui, reducerea numărului parlamentarilor şi altele, care nu rezolvă problemele de fond ale românilor, ci doar  oferă unor ONG uri "obiectul muncii", pierdut prin ruperea de realitate.

M-am săturat de "societatea civilă" şi de "contracte" de astea, care îi oferă prilejul de a face "impresie artistică". Dacă trebuie să se schimbe clasa politică, atunci să se schimbe şi "societatea civilă". Până atunci, un sincer sictir!

Un comentariu:

ANONIMUS spunea...

In loc sa fie cu ochii pe politicieni,ca pensionaru-l pe butelie,sa-i scrie si sa-l mustre,etc..asteapta din 4 in ani sa faca scandal si sa se planga .Ce politician din USA,UK,etc ar fi arogant cu un alegator ar da de dracu.Si te mai miri ca un senator isi face alegatorii"viermi"?Nu suntem cetateni ci insi .

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...