duminică, 18 martie 2012

Azi pe cine reevaluează?



Pulimea Sa e cam nevorbită. Suferă pentru că România nu-i ca Venezuela, şi deci nu poate avea tocşoul lui la televiziune. Aşa că profită de orice ocazie pentru a trăncăni vrute şi nevrute pe micul ecran sau la radio. 

În seara asta stă la taifas, la Trei Coceni, cu Ion Cristoiu. E rost de breichingniusuri grămadă! Că dacă o ia pe ulei, nu se poate să nu  dea cu oiştea în gard. Acum cui îi vine rândul să fie reevaluat? Pe ceaşcă l-a bifat, pe mareşal, la fel, Mihai şi-a luat-o scurt. Cine şi-o ia azi, cine devine băiat bun? 

Oricum, ne vom distra. Căci Pulimea Sa mai mult decât bufonul României nu mai poate fi. Oricât se străduieşte propaganda portocalie să ni-l vândă drept ceea ce nu este... 

Un comentariu:

Fluieratorul spunea...

Deci la o tara de telenovelisti si manelisti, un show asijderea, dat de insusi maneilstul sef, urmasul direct al supremului showman Lazarov, Traian Basescu, in genere dobitoc, actualmente presedinte al tarii.

Oamenilor, io cu prima ocazie plec din Romania cu jet. M-am hotarit de-a binelea, ce mai. Ce sa mai caut aici? Io vreau o viata, nu un circ.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...