vineri, 2 martie 2012

Nu aşa!



Voi, cei din USL! Poate n-aţi înţeles de ce v-ar vota oamenii: pentru că NU vor să mai audă de portocalii! Şi voi ce vreţi să faceţi? Să deveniţi plută de salvare pentru nişte jeguri pedeliste?

Nu se poate, flăcăi! Nu aşa! Să nu vă pună dracu' să-i primiţi la voi transfugii din PDL, UNPR sau de unde or mai fi! Nu vrem să mai auzim de traseişti! Nu vrem să se mai reproducă această nenorocită cloacă politică, care ne otrăveşte viaţa! Dacă îi primiţi, v-aţi lins pe bot de votul meu, şi ca mine gândesc foarte mulţi români.

Gata, ne-am săturat! Anul ăsta fără traseişti! Nu găsiţi, din 16 milioane de români cu drept de vot, 400 de oameni cu şira spinării, demni, cu mintea la ei, care au făcut ceva în viaţă, şi care să nu fie şantajabili? Sau cupizi? Hai, că se poate! Om fi fiin noi un popor de căcat, dar mai sunt şi excepţii! Dacă vă străduiţi, sigur daţi de excepţiile astea!

Sper să nu mai aud că aţi pus pe liste tot felul de nepoţi, unchi, veri, şmecheri cu bani, dar mai ales oameni care au fost pe la PDL. Partidul ăsta este ciuma, este moartea politicii, este răul absolut! Mai puteţi aştepta câteva luni. Mai puteţi răbda în opoziţie. Nu aveţi nevoie de oamenii PDL. Dacă se căiesc, s-o facă în PDL, nu în USL. Dacă vor să-şi spele păcatele, s-o facă la vot, să voteze împotriva partidului lor. 

Deci, nu! Fără derbedeii din PDL! 

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...