miercuri, 28 martie 2012

Să moară mincinosu'?



Ca niciodată în trecut, după afirmaţiile de azi ale lui Frunzăverde, George Maior, directorul SRI, sare imediat din baie, şi se jură de mamă că SRI nu trage cu urechea decât perfect neutru şi imparţial. Să moară mincinosu', musiu Maior? Adică vrei să spui că voi nu ascultaţi, ilegal, pe "siguranţă naţională", pe cine vrei şi pe cine nu vrei? Vrei să spui că aceste informaţii, obţinute ilegal, nu au fost folosite de băsescu niciodată? Că ăia ai tăi nu le-au folosit în scop personal? 

Ce înseamnă că SRI este " ultracontrolat in sistemul guvernamental si parlamentar". Ce legătură de control există între SRI şi Guvern? Şi cum vă controlează Parlamentul? Că voi, din 2006, nu aţi mai avut niciun Raport discutat în Parlament, cum cere legea!  

Ia zi, musiu, cum garantezi mata: "pentru neutralitatea serviciului, in orice circumstante, indiferent de puterea politica existenta in stat la un moment dat"? Vrei să spui că-i sufli în ciorbă lu' Coldea? E gluma secolului, parol! Chiar aşa: spune-ne şi nouă care sunt acele garanţii! Mecanisme, alea, alea. Că din vorbe e simplu să garantezi. Nu te costă nimic! 

Musiu, sunteţi vârâţi până peste cap în jocul politic. Lasă ipocriziile astea de doi bani şi taci dracului din gură. Las-o cum a picat! Că de crezut, nu te mai crede nimeni! Într-o ţară în care SRI a contribuit din plin la instituţionalizarea corupţiei, curvele care se dau fecioare nu au presă bună. Românu' apreciază curva care zice că e curvă. Pentru că măcar ştie cu cine are de-a face! Sigur că nu-i foloseşte la nimic, dar măcar are o satisfacţie: ştie!     

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...