vineri, 23 martie 2012

Terminaţi cu circul!



De acolo, de unde o fi, Boldea glăsuieşte şi dă interviuri în rafală! După "Gândul", acum şi Antena 3 are o "exclusivitate". Şi după asta au să mai fie "exclusivităţi". Sincer, nu mă interesează ce spune. Un singur lucru remarc: e jale în PDL! A început răfuiala internă! Au trecut la faza "scapă cine poate!"

Ce e drăguţ în felul în care funcţionează justiţia paştelui mă-sii este taimingul(nu vă scandalizaţi, e în romgleză!). Cu o viteză uluitoare DNA scoate de la naftalină un dosar vechi de vreun an, şi aduce cu poliţia la audieri o ciurdă de aleşi locali din Mureş şi din Bistriţa-Năsăud, inclusiv doi preşedinţi de Consilii Judeţene, un vice, un fost secretar de stat, şi, dacă am înţeles eu bine, şi pe nevasta din dotarea lui Ioan Oltean, ăla cu broscoiul în gât! Pe tangentă acţiunea asta îl atinge şi Laszlo Borbely, ministrul mediului, că prea ţine UDMR coada sus.

Bă, băieţi! Terminaţi dracului cu circul, că a dat colţul ierbii, şi nici nu ştiţi când o să vă treziţi cu strada furioasă pe cap! Şi nu ieşiţi nescărmănaţi din asta, oricât de şmecheri aţi fi voi! Circul fără pâine nu face doi bani. Puneţi mâna pe cartea de istorie: toţi care au oferit doar circ au sfârşit prin a fi beliţi. De ce credeţi voi că sunteţi excepţia de la regulă?

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...