luni, 19 martie 2012

Too much băsescu!



Pulimea Sa e acum pe TVR, cu doi dintre cei mai siniştri pupincurişti din presă: Turturică şi o pizdulice, una, Alina Stancu, venită de la B1Tv, şi care are drept principale merite jurnalistice un cur pe cinste şi o pereche de sâni, asortată la cur. A venit să îndrepte gafa cu publicarea stenogramelor de la întâlnirea cu USL, înainte de numirea lui Muţunache drept premier. 

Tot ce reuşeşte este să fie penibil, să se încurce în minciuni, să atace bezmetic, în stânga şi în dreapta. Eu, de ăsta, m-am săturat. Cum m-am săturat de şmecheriile lui ieftine. E prea mult băsescu în toate, pentru a nu dăuna politicii şi societăţii româneşti. Ăsta nu se mai face bine. Dar nici societatea românească, atâta vreme cât virusul băsist o stoarce de putere.

PS: iar mă enervează dobitocul! Păi, băi pulă rânjită! Dacă urmai sfatul FMI, NU reduceai salariile bugetarilor, şi ei pierdeau 4% din creşterea cotei unice şi 3% din creşterea TVA. Aşa, au pierdut 25% din reducerea salariilor(şi vreo 40% din reducerea veniturilor, prin anularea unor sporuri!) şi 5% din creşterea TVA. Şi ăia de la FMI sunt ai dracului acum! Iar reducerea atât de bruscă a consumului a protejat economia? Câţi şomeri avem? Câte IMM uri au dat colţul? Cât au scăzut investiţiile străine? Ce face leul? Cum se mai simte el?

Vreau să-l văd pe boul ăla de bugetar care crede în lacrimile de crocodil ale ăstuia: "Dacă statul de multe ori îşi neglijează salariaţii, pentru că o face de multe ori - uitaţi-vă la salariile medicilor, ale dascălilor, ale amărâţilor ălora din Afghanistan - nu am întâlnit companii serioase în sectorul privat care să nu majoreze veniturile salariaţilor când au putut." Până acum dădea din umeri şi le cerea bugetarilor să plece, pentru că atât poate statul, iar grasul bugetar stă în spinarea slabului privat. Acum are nevoie de voturile bugetarilor?

Şi da! băsescu este nebun, deci trebuie tratat ca atare!

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...