luni, 5 martie 2012

Tribunalul Poporului EvZ decide



Sigur, nu e cazul să dăm prea multă atenţie cretinopaţilor care se zbenguie pe paginile EvZ. Ziarul ăsta este iremediabil pierdut pentru cauză, cauza fiind binele public, prin informare corectă şi nepărtinitoare. Ştiţi, trăim în Românika, asta e, se poate şi mai rău, ghinionul nostru, etc, etc, etc. 

Totuşi, dacă eşti cât de cât zdravăn la cap nu se poate să nu-ţi sune clopoţelul, când citeşti asta: "Ponta spune că a scăpat basma curată, deşi ANAF şi Evenimentul zilei l-ar fi condamnat pentru nedeclararea sumelor de care a beneficiat pentru participările sale, patru ani la rând, în Campionatul Naţional de Raliuri." Cum adică? EvZ a devenit un tribunal? ANAF e un tribunal? Mircea Marean şi Limbăieş oficiază pe post de judecători? Fraţilor, ăştia au deschis larg porţile balamucului, şi nouă nu ne-au spus?

Păi, prieteni, de ce a mai condamnat comunismul, cu ale lui Tribunale ale Poporului, Pulimea Sa, de ce mai e Clismăneanui Mare Preot al Templului Anticomunismului, de ce se toacă o cârcă de bani pe curul păstrătorilor Adevărului, când toţi ăştia ne întorc iar la comunism, cu astfel de practici? Nu cumva îi înjură de faţadă pe câţiva lideri  comunişti, ca să dea bine la prostime, în schimb le preiau şi le perfecţionează metodele de represiune folosite împotriva adversarilor politici? Cum Gulagul nu mai e la modă(dar, ca orice modă, se poate întoarce când nici nu te aştepţi!), de ce să nu folosim noi pentru treburile murdare ANI, DNA, ANAF, EvZ, RL, şi altele ca ele? Iar dacă se întâmplă ca maşinăriei represive să-i scape din gheare câte o pradă, nu-i nimic, şi mâine e o zi!

Urâte vremuri trăim!

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...