vineri, 27 aprilie 2012

Ce iepure scoate din joben Pulimea Sa?



Să vedem ce iepure scoate din joben Pulimea Sa, după consultările cu partidele politice. Mahării PDL, aşa pleoştiţi şi mototoliţi, cum sunt ei, au venit deja la Cotroceni, să dea raportul. Bag mâna în foc că ultimul lucru pe care şi-l doreşte băsescu este să-l aibă premier pe Ponta. De asta spun că sunt curios la ce coţcărie "constituţională" va mai apela.

Teoretic, are trei opţiuni: să-i dea misiunea formării guvernului tot lui Muţunache Labă-Tristă, să numească pe cineva de la USL, în batjocoră, oricum nu pe Ponta, sau să opteze pentru un guvern de serviciu, având acordul PDL pentru cuplarea parlamentarelor cu localelor.

Cel mai probabil va da mandat tot lui MRU. Este soluţia care-i convine cel mai mult. Drept pentru care ăia de la DNA vor lucra la foc continuu, pentru a-i asigura o majoritate lui Muţunache Labă-Tristă. Şi ăia din Servicii sunt în alarmă generală.

Cred că e cea mai proastă soluţie pentru PDL, şi chiar şi pentru Pulimea Sa. Disoluţia PDL va continua, chiar dacă va continua să guverneze. Iar alegerile locale, în care Moţiunea asta de Cenzură aprobată va conta foarte mult. Iar după locale pur şi simplu guvernul Muţunache II nu va mai avea deloc sprijin parlamentar. 

Numai că mintea lui traian băsescu nu poate accepta ideea coabitării. Asta este o realitate incontestabilă, şi dătătoare de fiori, în perspectiva următorilor doi ani. Concluzia? Circul continuă! 

PS: ferească-ne Dumnezeu de guvernul boc opt!

2 comentarii:

Anonim spunea...

...se scoate pe el insusi, tragandu-se de urechi in sus precum baronul Munhausen :)

ANONIMUS spunea...

Ba din contra.Mamelucul i-l desemneaza in speranta ca-si rupe gatul.Din pacate asta i-l termina pe
"Marele aranjator".Idee nu aveti cata placere am ca MRU-l a ramas "somer".Infatuatul cred ca plange in
pampersuri.Daca USL-ul nu face prostii majore au dat lovitura.Sper!!!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...