joi, 26 iulie 2012

Marea curăţenie



Prieteni, adevărata lovitură dată "sistemului ticăloşit" este acţiunea PITICOT, care priveşte ANAF. O instituţie pe care o grupare infracţională  din PDL, care duce, dacă are cineva curaj să tragă de fire până la capăt, la traian băsescu, a transformat-o într-o uriaşă maşină de făcut şi de albit bani. Eu cred că vorbim, în realitate, de miliarde de euro, bani care ar fi trebuit să contribuie la susţinerea cheltuielilor publice. Acum avem dimensiunea jafului practicat de PDL în aceşti trei ani. 

Cum s-a clătinat puţin patronul sistemului(cu sau fără contribuţia unora din servicii, cărora li s-a făcut frică de ce se întâmplă în România), cum încep să apară la suprafaţă zoaiele sistemului mafiot portocaliu. Şi, minune! Vom vedea şi legăturile dintre politică şi mafiile ţigăneşti, care s-au lăbărţat peste ţară! De ce să nu meargă la puşcărie şi ceva regi, împăraţi şi prinţi sau alte lighioane de etnie rromă, care au acumulat averi uriaşe, inclusiv exploatându-şi la sânge supuşii! 

După plecarea definitivă de la Cotroceni a lui traian băsescu se poate duce la capăt marea curăţenie. Cu asta ne este datoare, în primul rând, USL. Noi suntem datori cu votul. Pleacă băsescu, se face curăţenie!  Ecuaţia e simplă! Deci, DA!

Un comentariu:

ANONIMUS spunea...

Este clar pentru toata lumea ca" mafiile" de ori ce fel erau sprijiniti de politica ,politie si sistemul judiciar.Niciun "barosan"rom sau alb n-ar fi rezistat 5 minute daca n-ar fi impartit banii negrii facuti de iliciti cu lumea politica.Nu e o inventie si SUA si alte tari mai de doamne ajuta au si ele problemele lor ,dar la un nivel oarecum tolerabil.La noi s-a incalcat un anumit nivel si toti oameni ai legii se fac ca ploua ca la toti le place banul.Daca USL-ul nu face o curatenie zdravana in special in politie ,justitie si servicii
secrete,taxe,etc... ,n-au facut nimic.si nu e nici o problema si deosebit de usor .Unul dintr-un serviciu facut sef si facut responsabil pentru rezultate.A facut-o acum mii de ani inainte regele Filip al Macedoniei o sa poata si Ponta daca o sa vrea cu adevarat.Bandele lui Capone au fost niste porumbei nevinovati fata de acesti hotomani care nici nu au avut nevoie de violenta ca sa corupe pe toata lumea.Sper ca se poate face ceva daca scapam de scelerat."DA"si toata lumea la vot.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...