sâmbătă, 20 octombrie 2012

Sistemul ticăloşit, rezumat în stenograme

Remarcabilă viteza cu care s-au mobilizat în apărarea lui băsescu spălătorii de cadavre ai portocaliilor. A apărut tuta de Laura Ştefan, care, expert în "corupţie", nu vede nimic rău în discuţia lui băsescu cu Blejnar. În convorbire nu e nimic rău, convorbirea este rea, pentru că ambii îşi depăşesc atribuţiile legale şi constituţionale. Convorbirea arată chipul monstruos al "sistemului ticăloşit", patronat de traian băsescu. De asta îi ustură în cur pe toţi!

Evident, nu putea să nu se afirme şi Sebastian Lăbăroiu, care publică una dintre cele trei presupuse "interceptări" pe contul lui de Facebook. Deşi la dosar e  numai una, prilej de nedumerire pentru toată lumea: de unde ştie băsescu faptul că a fost interceptat de trei ori? I s-a cerut scuze? A fluierat cineva în biserică? Sau a plasat SRI o poveste celor din subordine, adică derbedeilor de la HotNews? Atunci vine de se explică! 

Evident, EvZ este o culme a abjecţiei: a "descoperit" că procurorul care i-a tras-o lui blejnar  e "prieten" cu Ponta, au aceleaşi "plăceri", cum ar fi participarea la raliuri, şi el a xeroxat "stenogramele" în vară, pentru că i s-a promis şefia DNA. Între timp s-au mai sucit, că prea era gogonată...

Între timp nimeni n-a remarcat că blejnar a făcut un mic "serviciu" unor prieteni ai lui băsescu, ăia de la Tehnologica: a recuperat banii de la CNADNR pentru ei, poprind conturile Companiei! Cum servicii i-a făcut şi elenei udrea, dându-i marfă confiscată de Gardă, pentru a-şi face campanie cu ajutoare pentru sinistraţii de la inundaţii. Pantofii ăia cu toc, dacă mai ţineţi minte. Şi ciucalăţile... 

Sistemul ticăloşit, rezumat de câteva stenograme...

PS: altă proastă care sare din baie în apărarea Pulimii Sale. Dacă totul e cuşer, de ce e nevoie de mobilizarea "avocaţilor" lui băsescu? Întreb şi eu...

3 comentarii:

Ad. Teacă spunea...

Cine ridică stenograma, de stenogramă va pieri! Sau cam aşa ceva...

ANONIMUS spunea...

Toate stenogramele cu Basescu arata ca patibularul urmareste sa faca presiuni la asfaltatori si altii sau
fac trafic de influenta pentru prieteni contra plata.Ce probleme are acest hot ,cu companii private ca n-o fi Presedinte Director General,ce prerogative are sceleratul in probleme legate de bani?!S-a vazut ce facea cu energia ieftina si pentru cine.Pentru mafioti rusi de la Mario si pentru valuta carata cu geamantanul la presedentie.Se vede clar ce legaturi intime si apropiate aveau cu Udrea ,Basescu ,Cocos ,si pe astia ii manca binele poporului si a fiscului nu-i asa ,ca toti suntem tampiti ca PDl-isti sa nu tragem o concluzie.Culmea ca au sarit in sus magarii de la Controlul Judiciar desi cand"Oficiul filmografic DNA & com politia politica SRL." ,lansa filme artistice impotriva inamicilor lui Basescu facand filme cu stenograme si recorder de ramai tampit fara sa raspunda la toate plangerile mass-mediei.In timp ce madam Kovesi trimitea prietenilor de la ZA prin e-mail ultimele filme pentru lansare .Culmea ipocriziei.Dl Iliescu si Constantinescu s-au ocupat de asemenea afaceri nedemne de un presedinte ca n-o fi fost zapciu general in locul patibularului Blejnar.Ce legaturi de serviciu au aceste 'triste figurio" care s-au ocupat doar de a-si face partea pusculitei de partid si a sa proprie.Puscaria-l mananca pe toti acesti furi ai banului public.De ce li-e frica nu scapa!!!!!

pacos spunea...

Asadar, avem, din nou, transcripturi. De data asta, cu Blejnar. Prilej de mare bucurie pentru mass-media. Aduc ele, transcripturile astea, ceva noutati? Pai sa vedem;

-Blejnar raporteaza (asta e termenul) marelui machitor. Tot. Dar e cvasicunoscuta treaba ca machitorul conducea tot ce misca in tara. Constitutional sau nu.
-machitorul zice ca nu-l cunoaste pe Blejnar. In transcripturi ii spune pe nume. Nimic nou sub soare, ca toata lumea stie ca machitorul zice azi una, maine alta.
-administratia prezidentiala vorbeste de 3 interceptari, in vreme ce in presa a aparut numai una. Normal, se naste intrebarea: de unde stie machitorul asta? Pai nu controleaza tot: servicii, procurorii, intreg sistemul? de ce ne mai intrebam?
-Blejnar se converseaza cu toata lumea "buna". "Excelenta" in sus, "dragule" in jos, aia e... Pai cu cine altcineva, daca nu cu astia?
-Blejar face servicii unor firme private. Da, ca asa se fac afacerile in tara asta, tara cu economie de piata. E asta vreo mare stire?
-Machitorul, prin oamenii pe care-i controleaza, foloseste institutiile statului pentru a-si anihila adversarii, oricare ar fi acestia. Se stia asta.
-Blejnar folosea, la randu-i, toate instrumentele institutiei pe care o conducea. Pentru exact aceleasi scopuri ca si machitorul sef. Asa, si? nu se cunoastea asta?

Una peste alta, transcripturile astea nu aduc nimic nou in lumina reflectoarelor. Se cunostea sistemul, se cunosc oamenii si metodele de lucru, se cunosc atat "papusile" cat si "papusarii"
Si atunci, de ce au aparut transcripturile astea acum? de ce astea si nu altele? cine a decis difuzarea lor si in ce scop?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...