miercuri, 6 martie 2013

Dreapta eternului oportunism

 
 
Jegul ăla de Stânișoară, care din bișnițar de ciungă și blugi la Severin-Drobeta Turnu-Severin-a devenit ministru al Apărării Naționale în guvernul Bok, trece la PNL și cade iar în picioare. Pentru gestul de a-l accepta liberalii merită toată scârba noastră, fie și numai pentru pupincurismul băsist de care a dat dovadă Stânișoară în acești ani. Ce-i frumos în toată afacerea asta este mânia cu care infierează ”transferul” lui Stânișoară Baconschi, apelând la ”idealurile” adevăratei drepte.
 
Ce dracu o fi fost de dreapta în ceea ce a făcut Stânișoară? De ce e de drepta Baconschi? Sau EBA, sau Macovei, sau Cristian Preda, care, dacă nu era Revoluția, ajungea prim-secretar al CC al UTC?  Ăștia toți, plus peneliștii, sunt doar ”dreapta” eternului oportunism al politicianismului autohton, cum majoritatea pesediștilor reprezintă ”stânga” aceluiași oportunism.
 
Așa că am un motiv în plus de vomă, când aud de principii, ideologii și alea în politica românească.

7 comentarii:

Karakas spunea...

Nu am auzit nici un politician roman de stinga inca sa scrie doua vorbe despre Hugo Chavez. De la altii nu am pretentii. Pacat, ce a facut el pentru poporul sau putea fi material de inspiratie. Sigur, Venezuela e departe, iar flacara noastra revolutionara pentru binele poporului (aia care nu mai e) trece mai intai pe la Washington, unde sunt aprobate "reformele" din virf de pix.

casandra spunea...

@Karakas
Ba da. O buna politiciana de stanga pe care o cunosc.
http://www.gabrielacretu.ro/saptamana-pierderilor-venezuela-de-data-aceasta.html

Karakas spunea...

@casandra, multumesc!

Anonim spunea...

Asadar Renegatii au inceput atacul impotriva taberei Sistem. Vocea rusiei 24.02.2013: In aSteptarea contra atacului

Anonim spunea...

http://www.culturesti.ro/2011/12/patapievici-falsificatorul-trecutului-13-file-dintr-un-dosar-de-colaborator-al-regimului-bolsevic/

Anonim spunea...

https://www.youtube.com/watch?v=nfsc_2jlLas

a disparut si alvin lee!
incet incet toata muzica va insemna madona si dansatorele in chiloti care au aparut dupa model ei.

Valerius spunea...

Din perspectiva propriilor mele "idei fixe", nimeni nu poate ajunge Ministru al Apărării într-o ţară membră a NATO fără aprobare de la Marele Licurici. Instituţia nedemocratică a CSAT, cureaua de transmisie a NATO, veghează în acest sens. Dacă Stânişoară a fost Ministrul Apărării, înseamnă că este "marcat" de Marele Licurici. Pătrunderea lui în PNL îmi apare ca o misiune de "acoperit". Probabil că s-au făcut presiuni şi Crin Antonescu a cedat.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...