marți, 17 septembrie 2013

Antonescu este pentru noi băsescu doi!


 
Care-i deosebirea între ăștia doi? Că eu nu mai văd niciuna! Amândoi superficiali, amândoi egomaniaci, amândoi la fel de disprețuitori, amândoi incapabili să aibă parteneri, ci doar slugi, amândoi bolnavi de putere.
 
Nu știu ce s-a întâmplat la întâlnirea lor între patru ochi, în august, la Cotroceni. Dar de la acea întâlnire Antonescu se comportă ca un lunatic. Ce i s-a pus pe masă, cu ce anume este șantajat, nu știu. Văd doar efectele: este determinat să rupă cu orice preț USL. Foarte bine! Eu, în locul lui Ponta, aș demisiona, aș duce PSD în opoziție, și l-aș lăsa pe Antonescu să facă guvernul cu blaga, kelemen și dan diaconescu! Aș face opoziție la sânge, și aș duce partidul la peste 50%, cu toți Feții Frumoși și Albele ca Zăpada, ieșiți și ieșite din mintea zdruncinată a lui Lăbăroiu și a serviciilor secrete. 
 
Antonescu este incapabil, ca și băsescu, să gestioneze o victorie, și pierde pacea. Cel puțin într-o privință îi dau dreptate lui băsescu: Antonescu n-o să fie niciodată președintele României. Este prea prost, și prea fudul pentru asta. În rest, vorba cântecului: ”Antonescu este pentru noi băsescu doi!”
 
Dumnezeu, dacă există și nu este foarte ocupat zilele astea, este rugat să pogoare și să guverneze el țara, că toți politicienii loco au eșuat. Deși, dacă L-ar duce mintea, ar fugi și El cât mai departe de țara asta...  

2 comentarii:

casandra spunea...

Da, asa pare, ca Antonescu face tot ce poate pentru a da acoperire retragerii candidaturii sale anuntate la preşedinţia României.
De ce? Poate ca fezandarea de către DNA a multor liberali şi perspectivele in acest sens au fost convingatoare.
Cum? Provocarea retragerii sprijinului din partea PSD ar da motive suficiente si pentru demoralizarea membrilor PNL.
Cam asa pare a fi situatia. Lui antonescu i s-a oferit o anumita protectie a liberalilor care ar fi putut fi vizati de DNA in schimbul retragerii candidaturii. Urmand ca Sistemul - prin omul sau - sa se confrunte la anul doar cu un candidat PSD propus la repezeala si in situatie de criza politica.
Acesta sa fi fost târgul din august dintre Basescu si Antonescu? Ar fi tare trist.

Scrie opinia ta spunea...

He he he..articolu' ca articolu' dar n'ar fi avut nici un farmec fara spumele din comentariu casandrei.

Oricum ambele fac parte din ciclul "Udrea n'a prafuit 4 mld euro, ci doar 1mld, nu de euro , ci de lei, nu i'a prafuit ci investit."(Dragnea). Vezi ce bine ne prind acum telegondolele, patinuarele si terenurile de fotbal in panta?

Pana la iluzorii aranjamente avem o koabitare tare fructuoasa intre Ponta si Basel, koabitare care , n'asa?, produce dosare pe banda rulanta liberalilor, ne da cianura si gaze de sist. Oh, am uitat, ne da "independenta energetica a Romaniei"... hahaha.

Oare de ce manipularile pesediste trebuie facute neaparat cu spume?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...