miercuri, 28 decembrie 2016

Silă!


Guvernul pe care-l moșește Dragnea va fi un fiasco! Tocmai pentru că vrea să-l controleze el până în cel mai mic amănunt, și, obsedat de frica de un centru de putere care să-i pună lui probleme, îl va popula cu oameni care nu au nici pregătirea, nici autoritatea, de a se impune în fața aparatului din ministerele pe care le vor conduce, ca miniștri și secretari de stat. Va numi, cu alte cuvinte, ce are PSD mai prost, pentru a fi el moțul căcatului!

Este cea mai proastă soluție care se putea imagina. Așa ne-a fost norocul: spart în turul pantalonilor! Și PSD încă stă bine, dacă ne uităm la restul partidelor: PNL în degringoladă și descompunere, dominat de bușoi, mulți bușoi, tipi mediocri, ridicoli, incapabili să facă politică, USR o farsă sinistră, un partiduleț al Serviciului de Informații Externe, ca să nu rămână și el pe dinafară la masa bogată a puterii, ALDE, un partid făcut din resturi de liberalism, și gata. Asta e scena politică! 

Cum să guvernezi nu bine, ci măcar mulțumitor, o țară, când partidele au ajuns să fie conduse de o gloată de diletanți, și de câteva canalii, peste care plutește umbra amenințătoare a sistemului? Singura misiune a guvernului prezent, și a celor viitoare, va fi păstrarea unei minime păci sociale, suficientă pentru ca aceia care sunt ”economia” României să poată exploata nestingheriți forța de muncă autohtonă, și pentru a maximiza profitul pe care îl scot de aici. În rest Guvernul nu va putea face nimic, pentru că nu va fi lăsat să facă nimic. Uitați-vă la guvernul tehnocrat, și veți înțelege care ne va fi viitorul. 

Ideea este: scapă cine mai poate! Ăia de sunteți afară: să nu vă pună dracu să vă întoarceți! Țineți cu ghearele și cu dinții de locul de muncă pe care-l aveți afară, luați-vă și familia, când puteți, și nu vă mai uitați în urmă! Iar cei care mai puteți, plecați și voi din țară! Aici nu mai aveți viitor decât ca sclavi! Iar cei care nu mai puteți face nimic, rugați-vă să dați colțul cât mai repede, să nu vă chinuiți!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Sunt o optimista incurabila.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...