sâmbătă, 12 aprilie 2014

Programul proștilor: ”Jos Europa!”



Văd că e un parampon împotriva UE, ceva de speriat! Orice idiot care a guvernat prost, și acum se așteaptă la șuturi în cur din partea cetățenilor recunoscători, se gândește cum să spargă UE. Momentul este al dracului de bine ales, în paranteză fie spus! Putin apreciază! Și savurează fiece cretinism anti-european!

Bordelul european nu are nevoie de paturi noi, a se citi instituții noi, tratate noi, noi cedări de suveranitate. Alea care există, poate nu perfecte, sunt suficiente și, culmea! funcționează. În această materie mai binele ar fi clar dușmanul binelui. Atunci e cazul să schimbăm curvele, adică pe aceia care îl conduc. Nu cu indivizi de la extreme, că n-am făcut nimic! Oricum mi se pare de-a dreptul aiuritor să vrei pielea UE, și în același timp să-ți pui curul într-un fotoliu de parlamentar la Bruxelles!

Știu, e nașpa cu extinderea. Dar să mă scutească domnii nemți, franțuzi și supuși ai Coanei Mari de ipocrizie! Extinderea n-a fost un act de caritate. I-a durut în cur de suferințele estului fost socialist. Extinderea a fost exclusiv în avantajul vestului. Și cele câteva zeci de mii de țigani care bântuie pe străzile occidentului sunt un preț insignifiant, față de avantajele uriașe ale extinderii pieței comune europene cu vreo 150 de milioane de consumatori.

Ce-mi place mie la apostolii noului curent, ”Jos UE!” este că habar nu au ce vor pune în loc. Nu mai spun despre faptul că niciunul nu a pus pe hârtie costurile dezmembrării UE. Pentru Dumnezeu! Mustăria funcționează de peste 60 de ani! Gradul de integrare este foarte mare. Lumea s-a obișnuit fără granițe, cu regulile comunitare, până și cu mult hulitul Euro. Ce nu-i place cu adevărat cetățeanului european? Păi, în primul rând austeritatea stupidă, apoi renunțarea la modelul social european, polarizarea socială, discriminările în creștere, deficitul de democrație. Ar mai fi. Dar astea sunt consecința ticăloșirii curvelor. Nu țin de paturile bordelului.

Concluzia: lăsați dracului mustăria așa cum e, că n-are nimic, și schimbați administratorii ei. Altminteri vom sta pe un morman de ruine și ne vom mira ca boii de ceea ce ni se întâmplă!

2 comentarii:

Unknown spunea...

Articolul “Cati deputati si cati senatori prevede Constitutia?” pe:
http://ascunzisuri-constitutionale.eu

Unknown spunea...

Articolul “Din nou despre imunitatea de care se bucura Presedintele Romaniei” pe:
http://ascunzisuri-constitutionale.eu

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...